Чудо! Анна Семенович на 38 отслабна като момиченце, но феноменалният ѝ бюст е непокътнат (СНИМКИ)

Чудо! Анна Семенович на 38 отслабна като момиченце, но феноменалният ѝ бюст е непокътнат (СНИМКИ)

Сексапилната 38-годишна бивша солистка на руската групата "Брилянт" Анна Семенович скри шапката на всички. Като повечето руски жени тя е склонна към напълняване. Да, но красавицата успя да отслабне като момиченце, а хубавата част е, че феноменалният ѝ бюст е непокътнат.

Това стана ясно от нейни снимки, направени в Прага, където певицата се е отдала на релакс и почивка.

 

За да се радва на ослепителната си фигура Анна внимателно следи всеки аспект от диетата си. Тя е категорична, че всеки изяден котлет или парче торта веднага се "лепва" на фигурата на жената и като нищо й добавя близо две килца отгоре.

Да, но 38-годишната певица е толкова стриктна в режима си, че успява да изглежда като 20-годишна красавица. 

За това допринася и естествено големият й бюст. За разлика от другите жени с големи гърди, Анна никога не е мислила за намаляването им, тъй като смята, че това е "естествено възнаграждение".

Облечена в прилепнали светлосини дънки и черно потниче Анна разходи красивата си фигура из Прага. "Влюбих се в този град. Има толкова красиви и вълшебни места", споделя тя под снимките си, от които си личи страхотното й тяло.

"Прекрасна жена!! Дори когато пееше в групата "Brilliant" изглеждаше по-пълна, а сега си супер!! "," Природната красота те прави още по-млада!", "Толкова си хубава. И без грим. Изглеждаш като младо момиче!", "Супер! Много си стилна! Направо си за завиждане!" - са само малка част от коментарите на последователите й в социалните мрежи, където Анна често публикува свои горещи снимки. / jenata.blitz.bg

 

 

Коментирай