logo

Идеалното женско дупе е на три упражнения разстояние (СНИМКИ)

Идеалното женско дупе е на три упражнения разстояние (СНИМКИ)

Когато стане въпрос за частите на женското тяло повечето дами грешно си мислят, че мъжете обръщат внимание само на гърдите им. Но нека го кажем директно – има и много по-секси част от тялото на дамите. А именно дупето.

Преди време от jenata.blitz.bg ви разкрихме, че формата на женското дупе разкрива неподозирани неща за притежателката му.

Не бе отдавна времето, в което от jenata.blitz.bg ви показахме и секси снимки на ослепителната Съмър Рей. Трябва да припомним, че тази гореща мадама има най-хубавото дупе в целия свят, а най-различни мераклии дават по 50 000 долара за негова снимка.

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще ви разкрием още куп интересни неща за женското дупе.

Оказа се, че за да може дамите да се радват на хубави, сексапилни и привличащи мъжките погледи задни части трябва да правят точно три упражнения. Те обаче трябва да са правилно подбрани и ефективни. 

Ако работите по оформянето на задните си части, трябва да разберете, че редовните клекове няма да постигнат желания ефект. Най-добрите упражнения за седалището са тези, които използват седалищните мускули. 

Сега от jenata.blitz.bg ще ви разкрием как да получите задници за чудо и приказ.

Общо три упражнения ще ви позволят значително да подобрите фигурата си. Те не само ще укрепят мускулите на дупето ви, но и ще помогнат за изгаряне на излишната мазнина. Всичко, от което се нуждаете за тренировка, е пейка, стол или диванът в дома, леки и средни гири, както и спортна подложка и таймер. 

План за тренировка 
Задайте таймер за 5 минути. Правете упражненията едно след друго без прекъсвания между тях. След като направи целия кръг, почивайте не повече от минута. Повторението на целия кръг трябва да е от два до шест пъти. 

Първото упражнение – български клек. Направете 10 до 12 клекове на всеки крак. 

Следващото упражнение е вдигане на краката от опората: 40 пъти с левия крак и 40 с десния.

И най-накрая – глутеос мост на един крак. Трябва да извършите това упражнение поне 80 пъти.

Пробвайте и ще видите как страхотното дупе ще се появи съвсем скоро. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

dupe

dupe 15.02.2019 16:17

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz