Историята на Елизабет: Искат ме мъже, от които преди слушах само оскърбления! Сега ги унижавам аз... (СНИМКИ)

Историята на Елизабет: Искат ме мъже, от които преди слушах само оскърбления! Сега ги унижавам аз... (СНИМКИ)

23-годишната Елизабет Джобсън винаги е била точно онази грозновата, дебеличка приятелка, която взимате със себе си, за да изпъкнете вие на неин фон. В един момент, обаче, тя осъзнава колко далеч е стигнала и прави всичко възможно да промени изцяло живота си. Историята й е истинско доказателство за това, че силното желание и силата на волята творят чудеса.

Елизабет си спомня с ужас детството си. Момчетата я обиждали непрекъснато заради това, че е пълна. А приятелките били с нея само от изгода. Но всичко това Елизабет разбрала едва с времето. Тайно от всички тя си купувала чипс и, бонбони и други лакомства, които криела в стаята си и поглъщала тайно. 


Всичко започнало да се променя, когато приятелките й предложили да отиде заедно с тях на море в Турция. Тогава Елизабет разбрала колко далече е стигнала. 

"Сетих се, че за последно съм обличала бански, когато бях на пет и след това дори не опитвах, защото се срамувах. Тежах 130 килограма. Исках да се съблека, да се къпя, но не и така дебела. Тогава се взех в ръце", спомня си младото момиче. 

В началото Елизабет сама си съставила хранителен режим. Забранила си да яде предишната вредна храна и да поема каквото и да е след шест вечерта. След месец вече била по-слаба с 12 килограма и за нея това бил наистина героичен подвиг. Това я вдъхновило да продължи и да слабее още."За една година успях да отслабна до 73 килограма и вече можех спокойно да облека бантски. В новото си тяло вече не бях онази грозновата приятелка, с която мъжете не искат да общуват. Бях изпълнена от гордост. Но след загубата на теглото приятелките ми просто спряха да ме търсят, явно беше колко ценна съм била за тях", разказва Елизабет.

Загубата на приятелките разочаровала младата жена, но пък се появил друг, приятен бонус. Всичките тези хулигани, които преди я обиждали и унижавали, започнали да й обръщат внимание и този път по съвсем друг начин. "Искат ми срещи, пишат ми, молят да се видим. И на мен ми става смешно. Не съм лош човек, дори не съм им обидена, но просто ги пращам там, където трябва. Променила съм се само външно, но отвътре съм си същата ранима и нежна Елизабет, която помни как е била обиждана", признава младата жена. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай

яйья

яйья 07.08.2018 7:14

Крака като талпи. Преди дебела и грозна, сега само пълна и грозна. Каква метаморфосис, мон шер!

профан

профан 07.08.2018 9:19

Освен диета , трябва и спорт!

хъх

хъх 07.08.2018 9:32

да и ядете гъза ,тъпаци

виктор

виктор 07.08.2018 22:27

Със сигурност не е красавица и не вярвам и на нито една дума за тълпите от свалячи. Едно е сигурно, обаче - по-здрава е. Не е малко и е по-важно.

Blgeor

Blgeor 08.08.2018 18:25

То пък мъжете нали всичките са атлети. За всеки влак си има