logo

Кери направи брутални признания, свързани с това как тялото на жената се променя след раждането! (СНИМКИ 18+)

Кери направи брутални признания, свързани с това как тялото на жената се променя след раждането! (СНИМКИ 18+)

38-годишната Кери Катона е имала толкова див живот, че и най-разкрепостените хора биха й завидели. Тя е правила и е била много неща – тя е английска тв водеща, певица и композитор, актриса и писателка, която е направила кариера в развлекателния телевизията, особено в областта на телевизионното риалити-шоу. Тя може да се нарече професионален участничка в риалити шоута. Тя също така е и вокалистка в женската група „Atomic Kitten”, че дори е и автор на няколко книги, включващи автобиография и редица романи.

Младата майка Сара направи брутално признание, свързано със секса, което много родители се срамуват да изрекат (СНИМКИ)

Но преди всичко Кери Катона е майка на пет деца.

От секси мадама тя неусетно се е превърнала в … просто майка. Именно затова тя реши да сподели през какви трудности е минала и как раждането на децата й и разделите с мъжете в живота й са съсипали тялото й.

„Тялото на всяка жена се променя, след като тя роди. Дали си го признаваме или не няма значение. Факт е, че след бебето вече нищо с жената не е същото – гърдите й променят формата и размера си, понякога и увисват, корема се отпуска, а често има и белези от цезарово сечение или стрии. Няма защо да се лъжем и заблуждаваме. Трябва да приемем това и да променим създалата се ситуация”, казва Кери.

Тя реши да покаже бруталните белези, които раждането на децата й са й нанесли. Освен това има и редица усложнения от пластични операции, с които се е надявала да „оправи положението”, но безуспешно.

„Най-голямата ми дъщеря е Моли., която е на 17 години. След нея са Лили – на 16, Хайди – на 7, Макс – на 10 и DJ, която е само на четири. При бременността и раждането на всяко от децата ми качвах безумно много килограми. Все имаше някакъв йо-йо ефект. Най-кошмарно бе положението с гърдите ми”, така Кери започва разказа си.

Тя уточнява, че винаги е имала голям и стегнат бюст, но след децата той е заприличал на „увиснали торбички за чай”: „Изобщо не се харесвах, не бях секси. Щом аз не се намирам за красива, то как мъж ще иска да спи с мен. Е, няма как. Затова реших да си сложа импланти в гърдите. Тогава от едно реалити ми предложиха да платят операцията, ако я снимат. Естествено, че се съгласих, но резултатът бе ужасен. След време ги махнах, после пак сложих и сега съм без. Е, повярвайте ми ужасно е, кошмарно е, не е за гледане. Гърдите ми са потресаващи”, казва 38-годишната жена.

Освен промяна с гърдите си Кери е имала и сериозни проблеми с килограмите: „Дебелеех, слабеех, раждах, ядях като разпрана, а не тренирах. Надебелях ужасно, но не се притеснявах. Друго реалити ми предложи да ми направят липосукция, ако заснемат целия процес. Навих се. Изсмукаха всичко, а договорката ни бе, че ако пак напълнея те ще плащат повторни процедури, ако всичко се заснема и излъчва. Кеф, нали? Затова не се притеснявам – ям и си дебелея, а после знам, че ще ида и ще изсмучат мазнините ми”.

Заради честите промени в теглото и раждането на пет деца 38-годишната жена има и ужасно много стрии: „Наричам ги „тигровите ми белези”. Защото съм тигрица и заслужавам само истински и качествени белези. Ама и тях не харесвам, та веднага предложих на едно предаване да ме разкрасят, а аз ще им дам да ме снимат”.

Заради лудата й глава Кери в младешките си години си е била направила бая татуировки, но и те вече не приличат на нищо. Дори и кожата покрай коленете й не е за гледане.

„Изобщо не ми пука от вида ми. Промених се на към зле, но аз съм известна и мога да си платя за всичко. Е, ако не аз, то някое реалити. Важното обаче е всички жени, които са раждали, да не забравят, че не трябва да се занемаряват. Трябва да са секси. Само така мъжете им ще ги желаят, иначе стават едни разплути, досадни, грозни и мрънкащи лелки. Не, не бъдете такива. Направете всичко необходимо, за да сте секси – и за самите себе си, и за мъжете ви”, казва Кери Катона в заключение. / jenata.blitz.bg

Коментирай

KriKri

KriKri 17.11.2018 10:17

Ваш'та мама близ. Специално ли показвате този дърт дръгел, за да откажете младите Българки да имат деца? Верочтно имате специално поръчение от господарите си за намаляване на Българите в страната.