logo

Красавица легна под ножа заради гърдите си, последвалото покруси всички СНИМКИ

Красавица легна под ножа заради гърдите си, последвалото покруси всички СНИМКИ

Силвия Серано умряла в страшни мъки след процедура "три в едно" в клиника в Мадрид

34-годишна испанка почина от бактериална инфекция, след като се подложи на козметична операция в клиника в Мадрид, съобщава Seven News.

Силвия Серано потърсила услугите й, за да се подложи на операция за намаляване на гърдите. Там обаче й предложили неустоима оферта "три в едно": процедура, която включва намаляване на бюста, премахване на мазнини от корема и хълбоците с липосукция и липофилинг на задните части на "ниска цена".

Интервенцията била извършена на на 29 април. Веднага след това Силвия започнала да се оплаква от болка, световъртеж и повръщане. Лекарите обяснили, че подобна реакция на процедурата е "в рамките на нормалното" и я изписали от клиниката.  

Майка на 3 деца умря след операция за "бразилско дупе" дни след рождения й ден

Младата жена бързо развила бактериална инфекция, известна като некротизиращ фасциит. Заболяването води до разрушаване и смърт на клетките в меките тъкани на тялото - некроза.

Симптомите на инфекцията обикновено са зачервена и лилава кожа в засегнатата област, силна болка, треска и повръщане. 

Силвия е откарана в болница в критично състояние и е поставен в медикаментозна кома. За съжаление, медиците не успели да й помогнат и в края на юли тя издъхнала от полиорганна недостатъчност.

Адвокатът, представляващ семейството на жертвата, настоява да се проведе "задълбочено разследване" на дейността на клиниката в Мадрид.

Момичетата полудяха по тази пластична процедура, а тя е смъртоносно опасна!

"Не толкова това, което се случи в операционната зала, а следоперативните грижи, които бяха проведени", казва защитникът. 

От клиниката отричат да са извършили нарушение и заявяват, че заразяването на пациентката с бактерията, довела до фасциит, не се е случило при тях. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

Коментирай

Пиг

Пиг 07.08.2022 6:54

Те лекарите винаги отричат. Оперират те,прибират кинтите и след операция те зарязват. Веднъж прибрали сухото човека не ги интересува