logo

Лекари разкриха опасните симптоми, които жените често игнорират

Лекари разкриха опасните симптоми, които жените често игнорират

Внимавайте, защото краят може да е фатален

Експерти вече са силно притеснени от факта, че много жени често пренебрегват различни симптоми, които сигнализират за заболявания.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме как сексапилна красавица свали 63 килограма, благодарение само на един единствен продукт. Споделихме ви и как да се радвате на пищен бюст – за целта трябва да направите само едно нещо.

Напоследък представителките на нежния пол все по-често неглижират здравето си, а проблемите просто се задълбочават.

Момиче свали 200 килограма, но възникна нов огромен проблем

Американски кардиолози призовават жените да следят по-добре здравето на сърцето си. Лекарите отбелязват, че симптомите на жените при сърдечни заболявания, включително инфаркт, често не са толкова интензивни, колкото тези на мъжете. Жените често трябва да следят дали сигналите, които им изпраща тялото им, не предупреждават за нещо смъртоносно.

15 храни с ниско съдържание на въглехидрати, с които отслабването е като детска игра!

Трябва задължително да посетите кардиолог, ако редовно при физическо натоварване започне да се появява диспнея. Особен тревожен симптом е задух с усещане за болка в гърба или кръста.

Всички се влюбиха в Скандинавската диета, която прави чудеса (СНИМКИ)

Симптом на инфаркт може да бъде болка в областта на шията, раменете, лявата ръка, челюстта и гърлото. Ако няма други причини за такъв дискомфорт, по-добре незабавно да се консултирате с лекар. Особено, ако са налице и други симптоми – например увеличаване на пулса, докато сте в покой, замаяност или гадене.

Без усилия: 5 трика за бързо отслабване

Трябва постоянно да се изследвате, особено ако често изпитвате умора или чувство на безпричинно безпокойство, болка в гърдите или високо кръвно налягане. Често сърдечните поблеми при жените се срещат по време на менопаузата./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай