logo

Мечтаната почивка на британско семейство завърши със смърт заради...

Мечтаната почивка на британско семейство завърши със смърт заради...

42-годишната Зоуи Уилямс умира в хотелската стая ден преди да се прибере в родината си

Майка от Южен Уелс почина по време на мечтаната семейна почивка в Калифорния ден преди да се прибере у дома. Причина за кончината й станал кръвен съсирек, образувал се след употреба на контрацептиви.

42-годишната Зоуи Уилямс, мъжът й Джейсън и 11-годишният им син Хейдън заминали за Сан Франциско миналия октомври, но "почивката на мечтите" им бързо се превърнала в истински кошмар.

Само няколко дни след пристигането Зоуи внезапно започнала да се оплаква, че й е трудно да ходи, а след това, едва събрала сили да излезе от хотелската стая, се свлякла на земята.

Съпругът й Джейсън казва, че приел това за един от симптомите на синдрома на Гилен-Баре, с който жена му се сблъскала преди 20 години.

Фитнес инструкторка се парализира и онемя заради противозачатъчни (СНИМКИ)

Зоуи била на същото мнение, но смятала, че това не е достатъчна причина да се приберат у дома и продължила да показва на сина си града, придвижвайки се в инвалидна количка. 

На третия ден от семейната ваканция г-н Уилямс завел жена си на лекар, който започнал да я лекува от синдрома Гилен-Баре. Зоуи обаче категорично отказала да влезе в местната болница и уверила мъжа си, че веднага след като се приберат у дома, отново ще отиде на лекар.

Състоянието й обаче продължавало да се влошава. В нощта преди заминаването им й станало толкова лошо, че Джейсън трябвало да се обади на 911. За съжаление, госпожа Уилямс не успяла да дочака линейката и умряла в ръцете на мъжа си. 

Джасмин мислеше, че чака бебе, но истината се оказа повече от ужасяваща

А наскоро близките й най-сетне открили причината за смъртта й. 

Синдромът на Гилен-Баре не бил виновен за кончината й. Оказало се, че жената имала дълбока венозна тромбоза, провокирала появата на смъртоносен кръвен съсирек.

Моделка си сложи импланти в гърдите и кошмарът й започна СНИМКИ 18+

"Лекарите откриха кръвен съсирек в белия й дроб", разказва Джейсън каза пред The ​​Sun.

"Най-вероятно се е появил заради контрацептивите, които взимаше и заради дългия полет. За мен е огромно облекчение най-накрая да разбера какво се случи тогава. Въпреки това се ядосвам, че лекарите, които я прегледаха след полета, не забелязаха тромбозата", казва опечаленият съпруг. 

Жените трябва да забравят за този продукт, съсипва здравето им

Според него американските лекари неправилно са свързвали състоянието на съпругата му с болестта, от която е страдала преди повече от 20 години. Той вярва, че съпругата му вероятно е носила смъртоносния съсирек много преди да се качи на полета до САЩ. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай