Мелания Тръмп издаде една от най-големите си тайни! Греховно горещото й тяло се дължи на… (СНИМКИ)

Мелания Тръмп издаде една от най-големите си тайни! Греховно горещото й тяло се дължи на… (СНИМКИ)

Не веднъж от jenata.blitz.bg сме писали за това колко секси е първата дама на САЩ. Мелания Тръмп наскоро нагорещи страстите до червено като се появи с доста впита рокля, която в областта на седалище й имаше доста интересен елемент.

Не отдавна пък се появиха нейни снимки по бански, но и на други световноизвестни дами, които показаха как в действителност изглежда греховно красивото й тяло.

При всяка нейна поява тя събира всички погледи върху себе си без никакъв проблем. Доказателство за това бе и визията й, на която бе заложила при срещата си с френската й колежка Бриджит Макрон

Всички обаче се питат едно – как е възможно 48-годишната бивша моделка да изглежда толкова зашеметяващо добре.

За да сложи край на всякакви спекулации първата дама на САЩ, родена в Словения, реши да издаде дълго пазената си тайна за това какво прави и какво не, за да има толкова красиво, слабо и секси тяло.

И така – оказа се, че Мелания дължи всичко (освен на гените си) на начина й на хранене. И не само това. Първата дама на САЩ обясни, че най-голямата тънкост е в закуската, от която никога не би се отказала.

„Първото ми ядене за деня е най-важното за мен. Никога не бих го пропуснала. То трябва да е питателно и засищащо, защото трябва да ми дава енергия за целия натоварен ден, който ме очаква”, казва Г-жа Тръмп.

„Никога не съм спазвала конкретни или стриктни диети. Винаги съм гледала просто да се храня здравословно. Намирам баланса, които е най-добър за мен и тялото ми”, признава си 48-годишната бивша моделка.

И все пак Мелания признава, че има няколко стриктни правила, които спазва ежедневно.

„Обикновено избирам овесена каша, богата на фибри, или хранителна добавка „с няколко съставки и много витамини в нея”, признава тя, но все пак запазва в тайна какви точно са тези съставки.

Първата дама, родена в Словения, също се казва, че се наслаждава на богати на антиоксиданти плодове през деня.

Според готвачи от Белия дом бившият модел цели да яде най-малко седем броя плодове дневно.

Бившият готвач на Елизабет II шокиращо: Когато хване банана и трябва да го яде тя… (СНИМКИ)

„И все пак нямам специална закуска, която винаги да ям. Не се ограничавам от нищо. Ако усетя, че искам да хапна плод, шоколад или нещо вредно, то си го позволявам. Не искам да ограничавам нужните на тялото ми, затова е добре всяка жена да слуша и вътрешни си глас, а не само да гладува”, завършва изповедта си Мелания Тръмп. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Читател

Читател 06.12.2018 12:41

Красива жена до грозен, но богат мъж. Нищо ново под слънцето.

Баба

Баба 06.12.2018 12:58

Словенка, ами да - красива жена, първата жена грозника - чехкиня - Божествена. Това сме ние източно европейките. Не като американките - крокодили.

сойка присмехулка

сойка присмехулка 06.12.2018 13:50

Има хубав ген. Майката и бащата на Мелания също са стройни, красиви хора.

До баба

До баба 06.12.2018 14:29

Ти пък къде се редиш до Мелания хаххахахах! Кой те знае какъв си крокодил..колкото до първата жена - Мелания е в пъти по-красива!

deni

deni 06.12.2018 15:18

отърви се от стърчащия корем ,виж колко е лесно ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2oVFkiq