logo

Млад мъж се прибра вкъщи с хрема и умря след 36 часа

Млад мъж се прибра вкъщи с хрема и умря след 36 часа

Беше много внезапна и бърза загуба. Буквално сме зашеметени, споделя сестра му

Млад британец се прибра вкъщи с хрема и главоболие, а 36 часа по-късно почина, съобщава Manchester Evening News.

Сестра му Ками  разказва, че преди коледните празници 28-годишният Рийс, който страдал от аутизъм, се оплакал, че се чувства зле. След като взел два парацетамола по съвет на родителите им, той си легнал. 

Въпреки влошеното здравословно състояние младият мъж бил в добро настроение, затова и неразположението му не предизвикало особено безпокойство.

Невролог: Никога не правете това, ако ви заболи главата! Може да умрете!

На следващия ден Ками си останала вкъщи, за да се грижи за болния си брат. Приготвила му любимото ястие - пиле и чипс, и го занесла в стаята му.

След малко обаче забелязала, че вратата на стаята е отворена. Британката се учудила как брат й е успял да изяде всичко толкова бързо, но когато влязла в вътре, брат й, който бил до вратата, се строполил върху нея.

Тя го завлякла до леглото, след което извикала линейка. В рамките на първите два часа от пристигането си в болницата младият мъж претърпял два сърдечни ареста и бил поставен на животоподдържаща апаратура.

3 месеца Софи пренебрегва случващото се със стомаха й, а накрая...

Лекарите установили, че Рийс има полиорганна недостатъчност, причинена от пневмония и двата сърдечни ареста. Медиците предупредили шокираните близки, че органите му отказват и единственото, което могат да направят за него, е да облекчат състоянието му. 

Шест часа по-късно Рийс починал. 

"Беше много внезапна и бърза загуба. От разболяването до смъртта му минаха по-малко от 36 часа. Буквално сме зашеметени", споделя сестра му. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Запознат

Запознат 22.01.2023 14:32

Нищо чудно при такова здравеопазване. Здравните грижи на острова са на предисторическо ниво. А медиците им са с образование на племенни шамани.

до предишния тъпанар

до предишния тъпанар 22.01.2023 18:40

а да, то в чалгария е много добро задравеопазването!

Дон

Дон 23.01.2023 10:31

То защото в България здравеопазването е на топ ниво.