logo

Мъж яде само картофи цяла седмица, резултатът е невероятен СНИМКИ

Мъж яде само картофи цяла седмица, резултатът е невероятен СНИМКИ

Кой от нас не иска да отслабне бързо и лесно, като същевременно не се занимава с дълги часове в кухнята, в които да си приготвя хапване

Нова диета буквално слиса света. Популярният влогът в „Ютуб” Риб Ривера реши да направи неочакван експеримент с тялото си.

Край на мистерията: Ето защо някои хора се състаряват по-бързо

Любимецът на милиони все решение да яде само картофи в продължение на седмица и да проследи какво точно ще се случи с него и организма му.

Та, кой от нас не иска да отслабне бързо и лесно, като същевременно не се занимава с дълги часове в кухнята, в които да си приготвя хапване? В интернет има какви ли не диети, нкои ефективни, други не толкова.

Роб Ривера е популярен влогът в „Ютуб”, който безкрайно обича да изпитва ефективността на различни диети и тренировъчни режими. В свое видео той показа какво се случва с тялото на човек, ако той яде само и единствено картофи.

В началото на експериментът блогърът се премери – обиколка на талията 78 см. И тегло от 62 килограма.

Как солта премахва бръчките само за 5 дни

За да разнообрази все пак по някакъв начин диетата си, Роб купува различни видове картофи от супермаркета – млади, стари и сладки.

Роб консумира картофи без да им слага каквито и да е подправки и залага само и единствено на вода, без никакви други напитки.

Едва два дни след старта на режима, той започва да се чувства зле. Гади му се, вие му се свят и има трудност да стане от леглото.

След консултация с лекар разбира, че е добре да добави кафе и чай към диетата си сутрин и да подправя картофите с с малко сол и черен пипер. Добавя маруля и пресни плодове. Така обогатява тялото си с глюкоза, необходима за функционирането на мозъка. Той ограничи приема на калории до 1000.

Роб упорито издържал на диетата въпреки продължилото се виене на свят. Накрая на седмицата той се измерил и резултатът го шокирал – талията му намаляла с 2 сантиметра, а Роб свалил цели 3 килограма.

Експертите обаче смятат, че този метод за отслабване хич не е безопасен, защото монотонната диета може да доведе до различни заболявания./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай