logo

Натали не може да прави секс повече от веднъж годишно, причината е ужасяваща СНИМКИ

Натали не може да прави секс повече от веднъж годишно, причината е ужасяваща СНИМКИ

Всеки път, когато изпитвам удоволствие или възбуда, мускулите ми се свиват и спазмират, а при оргазъм тазовите мускули преминават в спазъм, споделя тя

35-годишна американка не може да прави секс със съпруга си повече от един път в годината заради ужасяваща болка, пише „Дейли мейл”.

През 2002 година Натали Брикър претърпяла зверска катастрофа и увредила нерва на половите органи, който е отговорен за предаването на информация от външните полови органи към мозъка. Оттогава сексуалната възбуда й причинява силна болка и води до спазми, които могат да продължат до четири дни.

Докато болката не отшуми, Натали не става от леглото.

Установиха защо жените спират да правят секс след определена възраст

Травмата принудила Брикър да се откаже от секса. Веднъж годишно тя се съгласява да търпи болката, защото се опасява, че принудителното въздържание може да подтикне съпруга й към изневяра.

Тя споделя, че след секс се чувства така, все едно я е блъснал камион. „Всеки път, когато изпитвам удоволствие или възбуда, мускулите ми се свиват и спазмират, а при оргазъм тазовите мускули преминават в спазъм”, споделя Натали.

„Трудно е, защото се чувстваш възбуден и искаш да направиш нещо по въпроса, но когато го правиш, болката е ужасно силна”, добавя тя.

Сексолог спаси не само секс живота на тази двойка, ами и самите тях (СНИМКИ)

„Ако опитам да мастурбирам, ще получа остри прободни болки около клитора и ако се опитам да ходя, ще изпитам страшно много болка. После ще трябва да държа торба с лед на това място”, казва още американката.

През 2014 г. лекарите й поставили диагноза пудендална невралгия, а през 2018 г. - постоянно разстройство на гениталната възбуда.

През 2017 г. Брикър била принудена да напусне работа, тъй като не можела да се справи с болката.

Освен това започнала да получава и панически атаки.

Боли ви след секс? 6 причини и решения на проблема

Съпругът й казва, че е знаел за заболяването, още преди с Натали да станат семейство. Той обаче бил голям оптимист и не спирал да се надява, че следващият лекар, към който жена му се обърне, ще успее да я изцери.

Младата американка е преминала няколко етапа от лечението си. Продължителността на спазмите се е съкратила два пъти и вече може да излиза от дома си.

Нещо крайно притеснително се случва с американците - не правят секс с години!

Семейство Брикър мечтаят за свое дете. За целта Натали ще се подложи на инвитро оплождане. Ако не успее да забременее след процедурата, двамата планират да си осиновят дете. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!