Неочаквана изненада: Смело хапвайте тези пет храни – горят мазнините от раз! 

Неочаквана изненада: Смело хапвайте тези пет храни – горят мазнините от раз! 

Лятото вече е тук и едва ли има жена, която да не иска да свали някое и друго килце, за да блесне с ослепителната си форма на плажа. Но да си го кажем направо – и мъжете искат да съберат погледите.

Е, всички казват, че това може да се случи само със сериозен хранителен режим, строги диети, жестоки упражнения и какви ли още не трудоемки неща.

Не е изненада, че това, което ядете, е пряко свързано с това как се чувствате като цяло. Ако се храните здравословно, тогава ще отслабнете, но не само това. Ще имате също така по-голямо количество енергия, ще имате по-малко здравословни проблеми и ще имате по-добро психическо здраве. Така че има повече от една причина да искате да ядете по-здравословна храна.

Просто трябва да внимавате какво хапвате. А тук идва и хубавата новина. Има няколко храни, за които дори и не подозирате, че може спокойно да хапвате и не само, че ще ви харесат, но и ще ви помогнат по-бързо да изгорите ненужните килограми.

Ако сте човек, който иска да научи повече за храни, които ще ви помогнат да изгаряте мазнини, сте на точното място. Ние от jenata.blitz.bg събрахме списък от пет храни, изгарящи мазнините. Ето ги и тях:

Орехи
Знаем, че яденето на ядки е добро за нас, но сега знаем кои са наистина добрите, които изгарят мазнините. Проучване в списанието "Диабет, затлъстяване и метаболизъм" установява, че орехите съдържат съставка, която може да задоволи апетита ви, което ви кара да се чувствате по-сити за по-дълго време. Това ще ви накара да не ядете по-късно през деня.

Пуканки
Университетът на Скронтон проведе проучване, което разбра, че пуканките съдържат големи количества полифеноли. Полифенолите са свързани с много ползи за здравето, като подобрено храносмилане и по-добро кръвообращение. Ако не добавяте сол или масло към пуканките това може да бъде чудесна здравословна закуска, която да ви помогне да отслабнете.

Люти пиперки
Американското списание за клинично хранене извърши проучване, което установи, че дневната консумация на едно от съединенията, които се намират в лютите пиперки, ускорява загубата на мазнини в корема. Това помага и увеличава способността на тялото да преобразува храната в енергия. Следващия път, когато готвите, добавете лютиви пиперки в храната – няма да съжалявате.

Горчица
Ако сте някой, който обича да готви с горчица или често да я използва като подправка, то добрата новина вече е тук. Учените от университета Оксфорд Брукс заявяват, че горчицата може да увеличи изгарянето на калориите с 20%.

Вода
Проучване, публикувано от Националната библиотека по медицина в САЩ и проведено от Саймън Н. Торнтън, установило, че водата може да бъде пряко свързана със загубата на тегло. Водата помага на цялото ни тяло да се отърве от токсините. Помага също така да се асимилират водоразтворимите витамини и регулира температурата на тялото / jenata.blitz.bg
 

Коментирай

Греек

Греек 03.07.2018 9:08

Освен пиперките всичко друго е глупост. Особено за полезността на ГМО пуканките.

annkellleee

annkellleee 05.12.2022 12:20

Хапчета за отслабване - https://acaiberry900.lv Благодарение на тези малки капсулки отслабнах с цели 6 кг в първия месец, а в следващия с общо 4кг.