logo

Носът на млада жена започна бавно да гние след процедура при зъболекар СНИМКИ 18+

Носът на млада жена започна бавно да гние след процедура при зъболекар СНИМКИ 18+

Според лекаря проблемът не е свързан с операцията, а със здравословни проблеми на пациентката

Носът на бразилка започна бавно да гние след естетична процедура при зъболекар, пише Daily Star.

През юни 2020 г. 37-годишната Елиелма Брага отишла при денталния хирург Игор Леонардо Соарес Насименто, за да направи операция за намаляване на ноздрите, след като попаднала на реклама в интернет. 

След интервенцията носът й започнал да се покрива с мехури и бавно да гние. Скоро започнала некроза - необратима смърт на тъканите.

Сю си направи маникюр и попадна в ада СНИМКИ

Според лекаря обаче проблемът не бил свързан с операцията, а със здравословни проблеми на пациентката. 

Оттогава Елиелма е претърпяла 13 коригиращи операции, но все още не може да се отърве от последствията от работата на хирурга. На лицето й е останал голям белег, а за да може да диша, се налага да използва назален разширител.

"Трябва да си направя още операции, но не зная кога ще бъде възможно. Страшно е да се подлагам на още интервенции. Животът ми спря. Нося маска, защото ме е срам, хората ме зяпат", споделя бразилката.

Майка на 3 деца умря след операция за "бразилско дупе" дни след рождения й ден

В момента Брага съди зъболекаря. Денталният хирург е обвинен в причиняване на тежка здравословна вреда и извършване на незаконна операция. Пациентката настоява за обезщетение в размер на 42 000 бразилски реала. 

"От 20 години съм дентален хирург. Практикувам орофациална хармонизация от 2014 г. и съм един от пионерите в щата Гояс в тази област. Винаги съм се отнасял към пациентите си с голяма любов, грижа, отдаденост и имам значителен принос за подобряване на самочувствието на всеки един от тях.

Как да промените формата на носа без операция

По време на лечението на Елиелма Брага процедурата беше проведена успешно и тя напусна клиниката много доволна от постигнатия резултат", казва лекарят. 

По думите му, проблем са станали следоперативните усложнения. По причини, свързани със здравето на пациентката, те са прераснали в локална некроза. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки