Откриха напитката еликсир на дълголетието

Откриха напитката еликсир на дълголетието

Ежедневната му употреба е превенция и срещу куп опасни болести

Експертите отговориха на един от най-задаваните въпроси, а именно какво точно трябва да пием, за да живеем по-дълго и да сме по-здрави. 

Ето какво ще се случи с тялото ви, ако цял месец клякате по 100 пъти на ден

Учените са категорични, че има напитка, която ако пием ежедневно, значително ще увеличим продължителността на живота си. 

Причината е, че тя намалява риска от развитието на редица смъртоносни заболявания, сред които е дори и ракът, твърдят още експертите. Те се позовават на резултатите от няколко месечно свое прочуване. 

7 мита за ябълковия оцет, които е най-добре да забравите, ако ви е мило здравето!

Според тях сокът от нар е истински еликсир на дълголетието, а киселата напитка просто може да направи чудеса.

Експериментът е проведен върху насекоми, които са се хранели със сок от нар. Продължителността на живота на мъжките се е увеличила с 18%, а тази на женските с 8%.

Полезните свойства на напитката се обясняват със съдържанието на съединението уролитин А. 

Учени установиха какво ще се случи с тялото ни, ако всеки ден пием сок от алое вера

Това вещество има положителен ефект върху митохондриите. В резултат на това състоянието на мускулите се подобрява. В допълнение, включването на сок от нар в ежедневието, може да помогне като превенция срещу много опасно болести - както онкологични, така и сърдечни. 

Сокът от нар е особено полезен за представителите на силния пол, защото значително намалява риска от рак на простатата. Експертите посочиха и колко точно трябва да консумираме от него. Според специалистите трябва да пием по малко от напитката всеки ден./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай