Палава бабка разкри шокиращата си мръснишка тайна за младост

Палава бабка разкри шокиращата си мръснишка тайна за младост

Британката отбелязва, че сексуалното й желание изчезнало само по време на менопаузата

62-годишна жителка на Обединеното кралство се похвали, че благодарение на ежедневните си оргазми изглежда толкова млада и активна, пише The Sun.

Сузане Ноубъл от Лондон разказва, че редовно прави секс от 17-годишна възраст. На 28 години се омъжила и родила две деца, след което либидото й спаднало значително.

Жената признава, че по това време се е чувствала като "машина за производство на деца". Всичко обаче се променило, когато синовете й пораснали и тя се развела със съпруга си.

По думите й, която по това време е била на около 40 години, през този период сексуалният й живот засиял с нови цветове.

10 изненадващи факта за секса, които не знаехте

Ноубъл опитала BDSM практики, тантрически секс и започнала да спи с повече партньори.

"Редовно ходех в частен клуб и правех секс с непознати в тоалетната. В крайна сметка ми казаха, че трябва да стана по-сдържана или ще ме изгонят", признава тя. 

Лондончанката отбелязва, че сексуалното й желание изчезнало само по време на менопаузата. След нея обаче започнала да прави секс всеки ден и не може да започне деня си без оргазъм.

"Какъв по-добър начин от това да започнеш деня с оргазъм. Настройва ме да се чувствам спокойна и щастлива през останалата част от деня. И ако по някаква причина трябва да го пропусна, се чувствам разсеяна! Чувството е ужасно", признава тя.

Ноубъл смята, че по време на оргазъм организмът освобождава определени хормони, които помагат за облекчаване на болката, подобряват здравето на сърцето, облекчават стреса и укрепват имунната система.

"На 62 години съм, но изглеждам и се чувствам много по-млада. Чувствам се невероятно. Много съм уверена, знам какво искам, обичам тялото си и това, което може да направи, и знам, че то е вълнуващо за мъжете", заявява тя. 

Този секс може да е вреден и опасен, не го правете

В момента лондончанката има връзка с 57-годишен строителен работник. Когато няма възможност да прави секс с партньора си, тя се задоволява с играчки.

"Вярвам, че е полезно за повечето хора да експериментират с тях. Толкова се вълнувам, когато взема някоя нова, която да тествам, за да видя какво може да направи за мен", признава тя.

В социалните мрежи тя споделя своя опит и дава мнението си за секс играчките, които получава от различни производители.

"Обичам живота си и се надявам, че на 90 години все още ще имам оргазми всеки ден.

Много жени вярват, че след като са приключили с потомството, няма нужда да правят секс. Моят най-добър съвет е винаги да бъдете отворени – казвайте на мъжете какво искате и харесвате, те мразят да гадаят", посочва още британката. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!