logo

Световна шампионка по сумо свали 110 килограма, за да стане майка, с лесен режим

Световна шампионка по сумо свали 110 килограма, за да стане майка, с лесен режим

Световната шампионка по сумо и жителка на Крим Олга Давидко, разказа как е успяла да отслабне със 110 килограма. Олга споделя, че е предприела тази решителна крачка, защото иска да роди и да стане майка.

При ръст 1 метър и 90 сантиметра тя тежала 184 кг, а след успешната борба срещу наднорменото тегло тя тежи сега едва 74 килограма. Според спортистката основното нещо в процеса на отслабване е да се спазва диетата и да се правят упражнения.

"Нито едно хапче,нито една операция, нито инжекции – нищо. Зве тренировки дневно и системата на хранене. Никакви строги диети и месеци на кисело мляко. Всичко това са глупости и бълнувания, заради които теглото може и да не помръдне”, смята сумистката.

На всички, които искат да отслабнат, спортистката препоръчва да наблягат на протеините и фибрите.

"Протеините –това са риба, морски дарове, яйца, месо, сирене, а фибри. - зеленчуци, плодове, с изключение на картофи, грозде и банани. Желателно е да не се употребяват остри храни, а предимно непържени в полусварен вид. А въглехидратите – каши, хляб, зърнени храни, срадко – да бъдат сведени до минимум”, добавя Олга./jenata.blitz.bg

 

Коментирай

Капута

Капута 26.08.2018 9:20

Къде е диетата, педерасти убити!!

Ман40

Ман40 27.08.2018 6:49

Чети, жената - глад, режим и бачкане! ☺

Ман40

Ман40 27.08.2018 6:51

Жената го е казала!