logo

Тази кралица на Холивуд яде живи буболечки всеки ден, за да... (СНИМКИ)

Тази кралица на Холивуд яде живи буболечки всеки ден, за да... (СНИМКИ)

Млада майка на три деца от американския щат Калифорния откри тайната на вечната младост и профилактика срещу рака. Рецептата й обаче не е по вкуса на всеки. 

Марсела Иглесиас е твърдо убедена в лечебните свойства на "храната", която приема, и си похапва от нея всеки ден. 

Американката отдавна мечтае да намери правилното съчетание между здравословния начин на живот и полезната храна, което да й позволи да остане млада за цял живот. И изглежда вече е открила как да го постигне. От известно време тя направо е полудяла по бръмбарите знахари, развъжда ги в дома си и си ги похапва живи на закуска, обяд и вечеря. Марсела искрено вярва, че буболечките ще я спасят от куп опасни болести. 

Пием тези неща всеки ден, но те ни съсипват - спрете ги незабавно! (СНИМКИ)

Бръмбарите живеят в пластмасови кутии в гостната й. Марсела ги храни с хляб, пшеница и салати. Популацията на животинките обаче не се увеличава и за това е виновна русокосата дама, която ежедневно я съкращава. 

"Тези бръмбари са дяволски полезни за здравето. Смята се, че могат да лекуват рак, артрит, хорнични болки, проблеми с храносмилането. Това е много популярно в Азия", казва Иглесиас. 

"Всеки ден ям най-малко по пет бръмбара, за да укрепя имунната си система и да се предпазя от рак", казва Марсела. 

Учени установиха кои жени живеят до 90 и повече години

"Трябва да се ядат живи, защото когато умират в храносмилателната ви система, отделят токсин, който притежава куп полезни свойства. Освен това спира разпространението на раковите тумори", добавя младата жена. 

Марсела лично се е уверила в целебните свойства на буболечките благодарение на приятел, който се бори с неизлечимо заболяване. 

"Лекарите му даваха 6 месеца, когато видяха, че ракът се е върнал след химиотерапията. Но той се отказа от повторно лечение, защото терапията за него бе истински кошмар.

Всички си хапваме тези неща, но ни грози нещо страшно, ако...

Започна да яде по 40-50 такива бръмбари всеки ден, без да взима никакви други лекарства и живее вече шест години", разказва тя.  

Въпреки факта, че подобна диета изглежда измислена и дори неприятна, в действителност тя се основава на научно изследване, проведено през 2011 година. В него учени са установили, че преди смъртта си бръмбарът знахар освобождава специален токсин, който предотвратява растежа на раковите клетки.

„Бръмбари-знахари“ - новата опасна мания

В малки количества тази органична отрова, казват те, намалява риска от рак със 70%. Световната научна общност обаче нарече резултатите от това проучване съмнителни и много специалисти не препоръчват консумацията на отровните животинки. 

"Според мен това е много работещ вариант. Ям ги, за да разбера дали тялото ми ще се чувства различно. Най-лошият сценарий е, че те са безполезни и всички истории за тях са лъжа. Но така поне приемам протеини", казва още Марсела. 

10 уж безобидни симптоми, които обаче сигнализират за смъртоносни болести

Не всички приятели на американката одобряват новото й увлечение, но тя е убедена, че да ядеш бръмбари е много по-добре, отколкото да консумираш месо. Естествено, животинките не са единствения компонент в менюто на Марсела. Тя пие сок от целина, ябълков оцет на хапчета и ленено масло.

"Организмът преработва много по-лесно бръмбарите, отколкото парчетата месо, за които на  може да са му необходими часове енергия. Освен това не виждам нищо отвратително, когато бръмбарите пълзят по езика ми", споделя още американката.  

10 токсични продукта, които хората обожават

От 27 години тя не е яла нищо друго, освен свежи плодове, но в същото време се чувства по-добре от всички запалени месоядци взети заедно.

Между другото, в азиатските страни консумацията на насекоми е нещо съвсем нормално. Това е евтино, полезно и много безобидно от етична гледна точка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

  

 

Коментирай