logo

Тежки проблеми налегнаха жената с най-големи изкуствени гърди в света (СНИМКИ 18+)

Тежки проблеми налегнаха жената с най-големи изкуствени гърди в света (СНИМКИ 18+)

Женските гърди винаги са били обект на желание от страна на мъжете. Дали заради това или заради нещо друго, но много дами често искат да имат по-голям и стегнат бюст. Заради това и често прибягват до силиконовите импланти.

Андреа си сложи силиконови гърди, но над 54 мистериозни заболявания едва не я убиха, докато не установи, че… (СНИМКИ 18+)

Въпреки това, в преследването на съвършенството, най-важното е да знаеш кога да спреш навреме.

Сега от jenata.blitz.bg искаме да ви представим Майра Хилс, която предпочита да се нарича Бешине. Тази жена се придържа към принципа „колкото повече, толкова по-добре”.

Съмнителна красота
Бешине е 29-годишна немска порноактриса. Тя е и собственичката на най-големите изкуствени гърди в света. В циците й има повече от 10 литра физиологичен разтвор, а всяка гърда тежи 9 килограма.

Приятелят на Емили й каза, че „всички красиви жени имат големи ц*ци” и тя си сложи импланти, но всичко се обърка ужасяващо много (СНИМКИ 18+)

Само си представете как е да се носи такава тежест върху себе си. 

22 неща за женските гърди, които едва ли знаехте!

Оказа се обаче, че цицорестата порноактриса е налегната от тежки болежки и с нея се случва нещо кошмарно.

Самата Майра призна, че за нея е много трудно да живее с такива огромни гърди, особено когато става въпрос за шофиране или ако трябва да бъде в затворено пространство - например в самолет. 

Освен това намирането на дрехи, които могат да покрият такава гръд, е много трудна задача. Майра си прави сутиени само по индивидуална поръчка. Тя признава, че поради огромното тегло на гърдите й винаги трябва да носи със себе си резервен сутиен, в случай че този, който носи, се скъса.

Най-модерно сега е жените да ходят без сутиен (СНИМКИ 18+)

Но въпреки неудобствата, които имплантите й причиняват, изглежда, че Майра е изключително горда да има най-голямата гърда в света и е твърдо решена дори да ги уголеми. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ваника

Ваника 04.02.2019 20:58

Откачалки колкото щеш!

taka e

taka e 05.02.2019 10:46

Максимално отслабване за мързеливите: до -21 кг на месец, гарантирано!http://bit.ly/2kqNpXz

123

123 05.02.2019 17:04

Пълен отврат

ЛУДИЯТ

ЛУДИЯТ 05.02.2019 17:06

Лоло Ферари няма да е последната, тя се задушава при много по малък литраж. поздравявам новата LoLo С песента на Лоло Ферари " Airbeg generation"