logo

Андреа си сложи силиконови гърди, но над 54 мистериозни заболявания едва не я убиха, докато не установи, че… (СНИМКИ 18+)

Андреа си сложи силиконови гърди, но над 54 мистериозни заболявания едва не я убиха, докато не установи, че… (СНИМКИ 18+)

34-годишната Андреа Кинг, която е професионална културистка и фитнес инструкторка, като повечето жени реши да си сложи силиконови гърди. Жената, която живее в Чикаго и е майка на две деца, поискала да си повдигне самочувствието и затова уголемила гръдната си обиколка от чашка В до чашка С.

Приятелят на Емили й каза, че „всички красиви жени имат големи ц*ци” и тя си сложи импланти, но всичко се обърка ужасяващо много (СНИМКИ 18+)
 

„Бях безумно щастлива. Сложих си силиконовия бюст преди четири години. Всичко бе страхотно, а аз и мъжът ми се радвахме на нови и горещи секс страсти”, спомня си Андреа.

12 форми на гърдите на жените, от които зависи характера им
 

Малко след това обаче положението станало ужасно. 

Андреа започва да страда от ужасни болки в раменете и шията си. Няколко месеца, след като си сложила силикона, претърпяла и още три операции на рамото и ключицата.

„За следващите две години изпитвах постоянен задух, замаяност, безсъние, ставни и мускулни болки, хронични бактериални инфекции, проблеми в кръвообращението, разсеяност, не можех да се концентрирам, имах и хронична диария, безпокойство и нощно изпотяване и какво ли още не. Имах повече от 54 симптома без диагноза. Лекарите бяха озадачени. Нямаха идея какво ми е, въпреки многото изследвания, които ми правеха”, разказва с ужас майката на две деца.

Секпасилната Стар си направи бразилско дупе и съжали жестоко: Ще умра! Белезите са брутални, а имплантите се движат докато вървя (СНИМКИ 18+)

Преди пет месеца е бил диагностицирана с четири автоимунни заболявания като ревматоиден артрит, лупус, синдром на Sjogrens и цьолиакия, както и синдром на раздразнените черва.

„Имунната ми система беше толкова ниска, че бях тестван за ХИВ, както и няколко вида рак, докато лекарите останаха объркани”, признава още Андреа.

Тогава съвсем изненадващо само установила какъв е основният й проблемът. Оказало се, че вина за всичко имат силиконовите й импланти.

Случилото се след това обаче е по-ужасно от всичко, за което Андреа е мислела. А последствията са повече от потресаващи.

„Опитвах се да продължа както обикновено, но беше почти невъзможно да се обучавам и да продължа кариерата си като професионален културист. Дори не можех да се кача по стълбите без да дишам. Четири години бях между живота и смъртта. Бях толкова зле, че дори не можех да обърна внимание на децата си”, спомня си майката.

„Оказа се, че белезите ми от операцията за поставяне на силиконовите импланти, не са заздравели добре. Тогава лекарите ми казаха да подменя имплантите. Те бяха сложени надмускулно, а ми препоръчаха да ги сложа подмускулно. Направих го. Двете операции ми струваха 20 хиляди долара. Но и това не ми помогна”, признава Андреа.

Тогава един ден тя решила да се разрови из здравните форуми. Тогава попаднала на историите на десетки жени, които били идентични с нейната.

Накрая установила, че вина за всичко имат самите импланти. Докторите й направили нови изследвания и установили, че това наистина е така. Казали й, че трябва да ги отстрани.

„Изпитах огромен ужас. Усетих, че ще остана или с много малки гърди или с никакви. Но това, което видях след операцията направо ме разплака”, спомня си Андреа, която признава, че е дала още осем хиляди долара за отстраняването на силикона в гърдите й.

„Нямах никакви гърди. Само малко увиснала кожа и зловещи белези. Бе кошмарно. Изобщо не исках да се поглеждам, камо ли мъжът ми да ме гледа, докосва и да прави секс с мен. Ужасът бе огромен. Едва го преживях. Но малко след като махнах силикона сякаш се преродих. Всичките ми болежки изчезнаха. Вече не изпитвах болка, нямах никакви здравословни проблеми. Всичко бе различно. Ако знаех, че силиконът толкова много ме трови изобщо нямаше да си го сложа”, признава с облекчение 34-годишната жена.

„Споделям ужасната си история и бруталните снимки, за да може всички жени, които мислят да си сложат силикон в гърдите да се замислят много внимателно преди да го направят. Не си заслужава – повярвайте ми. Красиви сте точно такива, каквито сте. Не се променяйте. Не се тровете. Не си съсипвайте живота и здравето заради някакви си по-големи гърди. Вие не сте само цици. Вие сте жена – красива, умна, добра и секси. Не се превръщайте в куха силиконка”, казва Андреа, която е категорична, че да си сложи силиконови импланти е най-голямата й грешка в живота, която за малко не я е убило. / jenata.blitz.bg

 

Коментирай

а бе......

а бе...... 18.12.2018 13:08

......абсолютна малоумница !

jana

jana 18.12.2018 13:19

:1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93