logo

Учени разкриха тайната, която ще ви донесе разтърсващ оргазъм

Учени разкриха тайната, която ще ви донесе разтърсващ оргазъм

Сексът е смесица от преживявания, които могат да дарят двама души с неземни усещания и емоции. А добрият секс е една от предпоставките за разтърсващ оргазъм.

Американски кардиолози от Националния център по биотехнологична информация установиха, че за да се достигане до запомняща се кулминация, не са необходими нито секс играчки, нито афродизиаци, а здраво сърце и издържливост. Медиците отбелязват, че между здравето на кръвоносните съдове и сексуалния живот има пряка връзка.  Колкото повече кръв постъпва към сърцето, токова по-продължителен е половият акт, а усещанията - по-ярки. 

Изследванията върху активността на сърдечно-съдовата система са позволили на специалистите да достигнат до извода, че здравите артерии са в състояние да изпомпват от три до пет пъти повече кръв в пикови натоварвания по време на секс и подпомагат нормалния синтез на азотен оксид.

За да удължите продължителността на половия акт, учените съветват да коригирате диетата си. Хранителен режим, в който преобладават мазнините и въглехидратите, понижава "надеждността" на сърдечно-съдовата система и активността на организма като цяло. Нискомаслените храни, плодовете и зеленчуците, богати на антиоксиданти, повишават издръжливостта на организма и ви позволяват да "разтегнете" продължителността на сексуалния до няколко часа. /jenata.blitz.bg

 

 

Коментирай

Дедо Зоран  от Македонията .

Дедо Зоран от Македонията . 20.10.2018 19:15

Абе с диета и без диета, умря, умря в ръцете ми.... вече не рипа. Ебеш, не ебеш , време на курец пролази.

баба

баба 21.10.2018 8:34

Когато ви се иска,на гладно е по-добре! За мъжете -пържени яйца с червен пипер!