logo

Вечно млада! 56-годишна жена разкри тайните на външния си вид

Вечно млада! 56-годишна жена разкри тайните на външния си вид

Жената намира доказани методи чрез препоръки на жените във фейсбук групата My Best Product Ever

Жителка на Лондон успява да изглежда млада на 56 години. Луиз Тейлър е майка на три деца и често използва достъпни продукти за красота, за да запази красотата си.

Невероятно! 90-годишна баба с 4 млн. абонати пусна маска за еластичност на гърдите (СНИМКИ)

Когато миглите й избледнели и оредели с възрастта, тя си поръчала специален нощен гел, който прилагала в продължение на 30 дни. Според нея, тя намира доказани методи чрез препоръки на жените във фейсбук групата My Best Product Ever.

Тейлър твърди, че е важно да се води активен социален живот. Тя най-малко три пъти седмично излиза в града за вечеря, ходи на театър или пие няколко коктейла. Тя също ходи на клубове, които често посещава с нейната 23-годишна кръщелница.

Трагедия: Тези прочути моделки искаха да са слаби и умряха от анорексия твърде млади (ГАЛЕРИЯ)

През януари тази година британката претърпя инцидент, наранявайки гърба си и четирите си ребра. Поради психологическата травма, която получила, тя започнала да има проблеми със съня. След това тя прибегнала до алтернативна медицина и изучавала Рейки, окултна практика за изцеление чрез докосване на ръцете. Жената вярва, че сесия от 30 до 60 минути й помага да се отърве от тревогата и да отпусне тялото си.

Тейлър се занимава с пилатес вече 20 години, а през 2017 г. открива собствено фитнес студио. Жената твърди, че нейните тренировки са подходящи за хора на средна възраст, които искат да укрепят мускулите си. Тя тренира от 20 до 40 минути дневно и подчертава, че спортът й помага да остане млада./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай