Невероятно! 90-годишна баба с 4 млн. абонати пусна маска за еластичност на гърдите (СНИМКИ)

Невероятно! 90-годишна баба с 4 млн. абонати пусна маска за еластичност на гърдите (СНИМКИ)

Старата жена е създала и популяризирала своя микроблог, за да мотивира възрастните хора към активен и позитивен живот

Бъди Уинкъл е добре позната личност в Instagram. Тя има 3,8 милиона абонати и според собствените й думи - хиляди почитатели. Интересното е, че тя е на 90 години!

Битка на деколтетата: Куп звездни дами развяха цици без капка срам (СНИМКИ 18+)

Старата жена е създала и популяризирала своя микроблог, за да мотивира възрастните хора към активен и позитивен живот. Фенове дълго умоляваха Бъди да разкрие тайните си за красота, че накрая тя пусна собствена козметична линия. Съвсем наскоро жена представи новост - анти-старееща маска, която прави бюста еластичен.

Пластири са анатомично оформени и оцветени в дъга, с високо съдържание на витамин С и хиалуронова киселина. Бъди обещава, че маската ще помогне "да направите вашите гърди по-силни и по-млади". И тя знае какво говори. "Набор 1928 г. отне мъжа ви", казва мотото на разкрасителния продукт.

В допълнение към маската Бъди представя и очна линия, гланц за устни и дуо лакове за нокти.

Жените с големи гърди споделиха 8 шокиращи неща!

Вече осем години бабата е активна в социалните мрежи. Нейният живот се наблюдава от много известни личности, включително и от носителката на награда "Грами" - Риана. Последователите дори призовават Бъди да се кандидатира за президент на САЩ. Бъди обеща да помисли за това./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


 

Коментирай

Asesino

Asesino 05.06.2019 16:47

Ивчето Крачунов има ли маска за еластичност на задната путка?

taka e

taka e 06.06.2019 6:57

Мъжът ми ми се подиграваше, че съм дебела. Вече мислех, че трябв да се откажа от всичко и просто да го наусна. Но все пак реших, че е важно да се взема в ръце и да отслабна. 30 кила за 4 месеца!https://bit.ly/2KvDBJG