logo

Вегетарианка започна да яде месо и сега е неузнаваемо красива - СНИМКИ преди и след

Вегетарианка започна да яде месо и сега е неузнаваемо красива - СНИМКИ преди и след

Много пъти сме чували истории за това как хората преминават на веганска диета или стават вегетарианци. Всички те излизат с хиляди аргументи в подкрепа на теорията, че яденето на месо бавно убива човечеството. 

Дори не подозирате какво може да се случи с организма ви, ако ядете чесън всеки ден 

Всички те ни уверяват, че са станали по-щастливи, по-красиви и по-трайни. Това момиче обаче направи обрат. В продължение на четири години Кристел консумира растителна храна, но отново реши да яде месо. 

Кристел публикува видеоклипове в канала на YouTube под псевдонима KasumiKriss. И сега бившата вегетарианка реши да сподели с абонатите резултатите, получени от диетата, обогатена с храни от животински произход. 

Отслабнете светкавично с този плод, който пази от рак!

Пред вас са снимки преди и след това. Ефектът е впечатляващ и донякъде изненадващ. През последните години месото и храните с животински произход на подложени на обструкция. През последните 4 години Кристел е била вегетарианка. 

Тя, подобно на много съвременни млади хора, стана жертва на анти-рекламата  на месо. Момичето е пробвало върху себе си "прелестите" на растителната храна и в един момент забелязва, че външният й вид е далеч от идеалния.

Решава да проведе експеримент и три седмици яде висококачествено говеждо месо. Това време беше достатъчно, за да може кожата на лицето да се отърве от червените петна и бледността. 

Освен това, Кристел отново почувствала прилив на жизнени сили в тялото, тя лесно започна да вдига тежки неща и осъзна, че усещането за "безжизненост" и летаргия е останало в миналото.

Защо според вас веганите предпочитат да крият истинското състояние на нещата и да уверят всички, че животът им е станал много по-добър след като се откажат от месото?/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

веге

веге 29.01.2019 16:48

пълни глупости, има ли някакви доказателства или само снимки с отвратително качество.. ?

Spas

Spas 29.01.2019 20:43

По поръчка на месопреработвателите ли е това, нека хапват хората хормони и антибиотици намиращи се в месото.

Д-р Шпиц

Д-р Шпиц 29.01.2019 20:45

Ей верно е неузнаваемо красива. Паднах под масата деева

Недоумяващ

Недоумяващ 30.01.2019 1:16

Защо се ядосахте така бе,мили вегетарианци ! Споко,яжте си тревите и си трайте !

Петя

Петя 30.01.2019 5:26

По-красива е на снимката със сините дрехи. С черните изглежда по-лукаво. Вегетарианствито придава чистота и святост а месото- лукавство.

Куренцо Лапас

Куренцо Лапас 30.01.2019 6:03

Ако започне и анален секс да практикува, съвсем неземно красива ще стане. И да пуснете снимки преди и след, да видим разликите