logo

Влюбени отлагаха сватбата си 11 години, а когато най-сетне се ожениха, се случи огромна трагедия СНИМКИ

Влюбени отлагаха сватбата си 11 години, а когато най-сетне се ожениха, се случи огромна трагедия СНИМКИ

Не отлагайте и винаги веднага казвайте на хората, които са ви скъпи, че ги обичате, казва смазаният от мъка младоженец

Влюбени от Великобритания, които в продължение на 11 години отлагали сватбата си, успяха да се оженят три дни преди смъртта на булката, съобщава The Mirror.

Бен и Джен Купър се сгодили през 2010 г., но все отлагали голямото събитие или заради работа, или заради семейни трудности, или заради проблеми с трите си деца.

В началото на 2020 г. Джен отпразнувала петата си годишнина от ремисията на рака на гърдата, но след известно време заболяването се върнало. 

Дълго чакана сватба се превърна в огромна трагедия

Лекарите направили всичко по силите си, но не успели да преборят болестта. 

През ноември 2021 г. 43-годишната булка и 34-годишният младоженец най-накрая успели да се оженят в хоспис в Телфорд. Церемонията била много скромна и на нея присъствали само младоженците, майката на булката и двама свидетели.

А три дни по-късно Джен починала.

В последните си минути на този свят съпругът й я държал за ръка и не спирал да й повтаря, че той и децата много я обичат.  

Мъж се ожени за любимата си в болничната стая, а няколко часа по-късно... СНИМКИ

Бен платил церемонията със средства, събрани през краудфандинг платформа. Там хора с добри сърца не спират да даряват пари за почернения съпруг и децата му.

Британецът изказва благодарност към благодетелите и заявява, че ще се постарае да направи децата си щастливи на първата Коледа без майка им.

"Смазан съм от болка, че бракът ни продължи дни, а не години. Не отлагайте и винаги веднага казвайте на хората, които са ви скъпи, че ги обичате", пише той в един от постовете си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай