logo

Жените развяха гърди без сутиени! Причината е смайваща 18+

Жените развяха гърди без сутиени! Причината е смайваща 18+

Не е за вярване какво ще се случи с женския бюст, ако представителките на нежния пол забравят за това бельо

Много жени напоследък ходят без сутиен. От jenata.blitz.bg вече споделихме пикантни снимки на куп знаменитости, които развяха гърди без сутиен. Важно е да се отбележи, че „движението за свободни гърди“ съществува от няколко години. Неговите поддръжнички са за това да позволят на жените да оголят гърдите си. В действителност обаче малцина дами са способни на такава радикална стъпка.

Но все повече жени отказват да носят сутиени под дрехите. Други от своя страна все още се чудят - какво ще се случи с гърдите им без допълнителна „подкрепа“ и как ще изглеждат те? 

Битка на деколтетата: Куп звездни дами развяха цици без капка срам (СНИМКИ 18+)

Френският лекар Жан-Дени Руйон направи дългосрочно проучване и установи коя жена може да си позволи да се откаже от сутиен без последствия.

По време на работата специалистът разбра, че захвърлянето на сутиена за млади и стройни жени с малки гърди ще бъде много полезно. С течение на времето нивото на зърната ще се повиши с 5-7 милиметра, а гърдите ще станат по-еластични. Това ще се случи поради опъването на тънките влакнести слоеве, които са отговорни за поддържането на структурата на жлезите и поддържането на формата на гърдата. При липса на сутиен гърдите на тези жени ще придобият „естествена форма“.

Секси рибарки развяха голи гърди! Причината е смайваща (СНИМКИ 18+)

В същото време при момичета, които са с гърди от трети размер, без сутиен, връзките няма да се справят, което ще доведе до развитие на птоза (увисване). Същото се отнася за бременни жени, момичета с наднормено тегло и възрастни жени. Ето защо за тях не е препоръчително да пренебрегват сутиените. / jenata.blitz.bg