logo

12 изключително редки СНИМКИ, на които между Доналд Тръмп и Мелания бушува безумна страст

12 изключително редки СНИМКИ, на които между Доналд Тръмп и Мелания бушува безумна страст

Мелания Тръмп е най-обсъжданата първа дама в целия свят. Някои се възхищават на добрите й дела, други са запленени от стилните й тоалети, а трети не спират да хвалят бойния й дух. 

Ако господарят на Белия дом си позволи да допусне някаква грешка, Мелания веднага ще намери начин да го накаже за стореното! Тя или демонстративно ще игнорира протегнатата му ръка пред камерите, или ще го засипе с язвителни коментари в социалните мрежи. 

Падна голямата тайна за красотата на Мелания Тръмп!

Напоследък отношенията им трудно могат да се определят като безоблачни. Твърде вероятно е това да се дължи на новите им задължения, които не им позволяват да си отделят достатъчно внимание. 

Преди броени дни пред симпатизанти в Западна Вирджиния американският президент призна, че на Мелания изобщо не й е лесно да бъде негова съпруга. "Тя е прекрасна, прекрасна първа дама! Ето какво ще ви кажа: ако смятате, че е лесно да бъдете първата дама и да се омъжите за мен,  е лесна работа - грешите! Това изобщо не е толкова лесно", заяви Тръмп. 

Мелания отговори за изневерите на Доналд Тръмп и обяви: Аз съм най-тормозеният човек на света (СНИМКИ)

Доналд и Мелания се запознават през 1998 година и няма да е преувеличено, ако кажем, че двамата са заедно от миналия век. И в началото на връзката си те сериозно увлечени един от друг.

Няма да повярвате колко общо има между първата дама на САЩ Мелания Тръмп и принцеса Даяна (СНИМКИ)

Доналд признава, че когато е близо до красивата си съпруга, не може да не се изкуши и да не я прегърне. 

Това е майката на Мелания Тръмп. Можете ли да повярвате, че е на 72 години! (СНИМКИ)

Мелания обаче е далеч по-сдържана в признанията си. И докато другите жени припадаха само от погледа му и не спираха да се навъртат около Тръмп, опитвайки се да привлекат вниманието му, Мелания знае цената си и го държи  на разстояние. 

Съдейки по общите им снимки, няма никакво съмнение, че тези двамата се обичат и са много щастливи. Така е било и през 1998 година, така е било и през първите години след сватбата им, например през 2005 г. 

Малко преди официалната церемония по встъпване в длъжност на Тръмп, много медии започнаха да пишат за семейните му проблеми. Две години по-късно ситуацията не изглежда по-розово. 

Отношенията между Доналд и Мелания изглеждат охладнели. 

Може би Мелания просто се е изморила от задълженията на първа дама. Всъщност, дори самият Тръмп неведнъж е споменавал, че на жена му изобщо не й е лесно.  

Надяваме се, че Доналд и Мелания ще си спомнят за страстта, която са изпивали в началото на връзката си и ще успеят да съхранят брака си. А ние ще продължим да следим всяка тяхна публична проява и да отбелязваме харизмата на Тръмп и красотата и чувството за стил на прекрасната му съпруга. /jenata.blitz.bg

 

Коментирай

петър

петър 10.11.2018 8:49

ПичІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

НЕЛИ

НЕЛИ 07.06.2019 19:02

С ЕДНА ДУМА СТЕ ГАДОВЕ, КЪДЕ СА СНИМКИТЕ? НАЛИ Е ОБЛЕЧЕНА?

НЕЛИ

НЕЛИ 07.06.2019 19:02

С ЕДНА ДУМА СТЕ ГАДОВЕ, КЪДЕ СА СНИМКИТЕ? НАЛИ Е ОБЛЕЧЕНА?