logo

Астролози хвърлиха бомба за синовете на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Астролози хвърлиха бомба за синовете на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Не е за вярване какви драматични събития ще настъпят в кралското семейство до няколко години

Представителите на монархията винаги до някаква степен са се вслушвали в мненията на астролозите и в техните прогнози. 

Полуголата принцеса Даяна лъсна на непубликувани СНИМКИ с българския принц Кирил

От незапомнени времена те правят прогнози за това какво ще се случи, а гаданията им са въз основа на подредбата на небесните тела. Вярват ли обаче принц Уилям и Кейт Мидълтън в хороскопи. 

Астролозите разгледаха бъдещето на наследниците на кралските особи на Великобритания и разкриха какво казват планетите и звездите за бъдещето и съдбата на принцовете Джордж, Луис и малката и красива принцеса Шарлот. 

Кървава зависимост свързвала Елизабет II и принцеса Даяна

Принц Джордж
 


Първото дете на херцога и Херцогинята на Кеймбридж е родено на 22 юли 2013 година. Според западния хороскоп той е зодия Рак, подобно на баба си, принцеса Даяна.

В кралските карти за раждане Ракът отстоява традициите, наследството и благосъстоянието на страната, така че младият принц Джордж може да стане много грижовен монарх и истински "принц на народа". 

За Джордж обаче ще е трудно да се справя с непрестанното обществено внимание. Неговата Луна в Козирог говори, че той все пак ще съумява да сдържа емоциите си. Той обаче ще ревнува от свободата, която имат хората около него, но не и самият той и това ясно ще проличи през идните няколко години. 

Принц Джордж ще е креативен и добър към другите, но не винаги добър към себе си. Той е повече мислите, отколкото деятел. 

Зловещо: Даяна винаги носела със себе си чанта, пълна с кръв, заради… ВИДЕО

Принцеса Шарлот
 


Единствената дъщеря на херцозите на Кеймбридж е зодия Телец. Тя се е родила точно под знака на кралица Елизабет II. Подобно на нея и Шарлот може да се превърне в един от най-трудолюбивите членове на кралското семейство, тъй като Телецът обикновено е благословен не само с чар, но и с упоритост и издръжливост. 

Младата Шарлот ще бъде стило момиче с изискан вкус. Най-вероятно тя ще стане гласът на разума на всички деца на Кеймбридж. 

Момичето все пак е нежно и чувствително, както и много състрадателно, показват звездите. 

Общителната и очарователна Шарлот ще стане лидер на голям приятелски кръг. Астролозите обаче предполагат, че Шарлот ще рискува в по-напреднала възраст да "разтърси" кралското семейство и да се разбунтува срещу традициите, което ще изнерви близките й. 

Принц Луи
 


Най-малкият син на херцозите на Кеймбридж е също Телец, като по-голямата си сестра и кралица Елизабет II. Огънят обаче доминира в неговата натална карта. Момчето ще има силно развита интуиция, ще е енергичен, смел, с високо самочувствие и голям ентусиазъм. 

Звездите показват много специална връзка между Луи и сестра му Шарлот и това до голяма степен е така заради еднаквия им зодиакален знак. 


Прави впечатление, че Луи е роден на Гергьовден, деня на покровителя на Великобритания. Може би именно той, а не брат му ще се притече на помощ на семейството и народа след време. 

Според астролога Алекс Милър има много голям шанс Луи да стане крал и много графични показатели подкрепят това. "При неговите по-големи сестри единственият плюс е семейната традиция, всичко обаче най-вероятно ще се окаже в ръцете на Луи". /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

коко

коко 04.01.2021 17:24

ала бала