logo

Бомба: Хари се събра с бившата си! СНИМКИ

Бомба: Хари се събра с бившата си! СНИМКИ

Щом се видяха с Челси се награбиха, издаде приятел на британския принц

В началото на март бе последната обща среща на кралското семейство. Специално за събитието от Канада се върнаха отцепилите се принц Хари и съпругата му Меган Маркъл.

Именно от това мероприятие бившата холивудска актриса отново събра всички погледи върху себе си, а всички говореха само за облеклото й, заради което съзряха голяма конспирация.

Веднага след това 38-годишната бивша холивудска актриса се върна в Канада при сина й Арчи, а пък херцогът на Съсекс остана в Лондон за още няколко дни, за да разреши редица работни въпроси и да проведе няколко срещи.

Сензационна новина: Меган и Хари се връщат на Острова СНИМКИ

Но сред „работите“ на 35-годишния Хари, които трябвало да свърши без Меган, било и прощалното му парти, което той си организирал с няколко от най-близките му приятели.

Но приближен до британския принц издаде скандални подробности от въпросната щура вечер.

„Той се събра с бившата си приятелка Челси Дейви. В мига, в който се видяха се награбиха – започнаха да се прегръщат и целуват. Цяла вечер бяха неразделни, а Хари изглеждаше щастлив и безгрижен“, издаде приятелят на британския принц.

Принц Хари и Челси Дейви

„Хари знаеше, че няма да може да се срещне с всички свои приятели поотделно, затова организира парти, на което събра всички онези, с които би искал да се сбогува, преди да замине обратно за Канада. 

Хари буквално сияеше от щастие, когато влезе в стаята и видя всичките си приятели. Не повярва на очите си когато видя Челси. 

Прегърнаха се много здраво и се целунаха приятелски по бузите. Той беше много доволен, че тя се присъедини към купона. Мнозина се шегуваха, че Хари очевидно не е искал Меган да го придружи на прощалното парти, именно за да може да се види с Челси“, заяви приятелят на британския принц.

Той все пак сподели, че въпреки топлата среща между Хари и Челси и дума не може да става за това те да се се събрали отново в интимно отношение или пък искрата помежду им да е пламнала отново.

Той уточни също така, че херцогът е прекарал страхотно на купона със стари си приятели и се е чувствал щастлив и безгрижен.

Веднага след тази информация медиите на Острова побързаха да припомнят, че Хари и Челси Дейви имаха връзка от 2003 до 2010 година. През това време те се събираха и разделяха неколкократно.

Въпреки това след окончателното прекъсване на любовните им отношения те успяха да останат добри приятели. Доказателство за това е, че през 2011 година, когато бе сватбата на Хари с Меган, Челси бе сред гостите на венчавката на бившия й приятел.

Най-важните моменти от сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, на които със сигурност не сте обърнали внимание (СНИМКИ)

Малко след това самата Чалси призна, че са се разделили, защото тя не била готова да стане съпруга на британски принц.

Челси Дейви на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари

Херцогът на Съсекс е в добри отношения и с друга негова бивша приятелка. Става дума за Кресида Бонас, с която бе непосредствено преди да срещне Меган.

И Кресида била на въпросното прощално тържество на Хари в Лондон. „Това да се събере с двете си бивши любови и все още да е приятел с тях показва колко зрял е той и какъв добър човек е“, сподели приятелят на британския принц.

От jenata.blitz.bg припомняме, че преди време самата Кресида Бонас издаде пиканти новини около връзката й с Хари. Тя също бе сред готите на сватбата на британския принц. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Кресида Бонас на сватбата на Меган Маркъл и принц Хари

Коментирай

Hello

Hello 29.03.2020 15:28

Никога не е късно за добрите намерения.