logo

Драма: Принц Хари с нов жесток удар по кралското семейство

Драма: Принц Хари с нов жесток удар по кралското семейство

Той стори нещо, с което затвърди решението си да се откаже от задълженията си

Принц Хари направи нещо, с което тотално шокира британците и затвърди кардинално решението си да загърби кралското си семейство и потекло. 

COVID-19 принуди Кейт и Уилям да покажат СНИМКА, която шашна британците

Херцогът на Съсекс вече живее с любимата си Меган Маркъл и сина си Арчи в Лос Анджелис, а кралското му минало започва да е просто история. 

От jenata.blitz.bg вече ви разказахме и как експерти разнищиха всеки детайл в речта за коронавируса на кралица Елизабет II и огласиха много важна символика по време на нея.

Принц Хари сътвори нещо, което съсипа кралицата и доказа решимостта да се откаже напълно от престола и задълженията си.

Смъртта скоро няма да споходи Елизабет II заради 6 смайващи причини

Това пролича при регистрацията на туристическата му инициатива Travelyst. В документите за нея Хари е написан като "принц Хенри Чарлз Алберт Дейвид, херцог на Съсекс". Той не посочва нито фамилното си име, нито титлата "негово кралско височество", която можеше да използва, докато се откаже от кралските привилегии. 

Хари обяви създаването на Travelyst още през 2019 година. Инициативата има за цел да помогне на туристите, които биха искали да намалят щетите върху околната среда по време на пътуванията си. 

Зловещо хоби пази кралица Елизабет да не умре от скука и да не ядосва родата

По-рано се очакваше, подобно на други членове на кралското семейство, лишени от титла, Хари да промени името си на Маунтбатън-Уиндзор. Възможно е също така той да се върне към фамилията Уелс, която използва в училище и в армията. 


Jenata.blitz.bg припомня, че на първи април принц Хари и Меган Маркъл престанаха да действат като членове на британското кралско семейство. Те сториха това, за да могат да се преместят в САЩ, където да работят. 

Документ хвърли в ужас Хари и Меган, падна тайна за детето им!

Двамата се отказаха от титлата "ваше кралско височество" и държавно финансиране на тяхното име Sussex Royal.

В следващите 12 месеца те ще могат да разчитат на помощта на бащата на принц Хари - принц Чарлз, който ще издържа двамата с личните си средства./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Кралицата

Кралицата 16.04.2020 15:23

Този глупер цял ден седи и мисли какви маймунади да сътвори. Кралското семейство отдавна го е отписало от приоритетите си. Напразно , Хари. Вече си НИКОЙ.

RoxyM

RoxyM 16.04.2020 16:59

Абе, я им спрете всички пари и привилегии на ти двама. Като им се наложи да работят от 9 до 5, да си плащат сами сметките и наема, ще им дойде акъла. Много искам да видя Меги с пазарски чанти в супера . Сега още са интересни, но след 10 години никой няма да се сеща за тях и ще е забавно.

Истината

Истината 17.04.2020 22:48

Конярският син Хари никой не го бръсне за ***.