logo

Елизабет Хърли лъсна гола на 58 години

Елизабет Хърли лъсна гола на 58 години

Последователите й са сигурни, че тя е разгадала тайната на вечната младост

Все по-често Елизабет Хърли провокира с по-разголени визии. Последователите на актрисата смятат, че тя е разгадала тайната на вечната младост. Според тях няма друг начин, с който да се обясни защо актрисата изглежда така.

Ева Лонгория шокира с полугола СНИМКА 18+, гърдите й ще се пръснат

Хърли отдавна не е участвала в мащабни проекти, но не се уморява да показва плът из социалните мрежи.

Трудно е да се повярва, но универсално признатата красавица Елизабет така и не успя да намери щастие в личния си живот. Тя имаше много романси и сключва брак няколко пъти. Всеки от тях обаче завърши с неуспех.

Но въпреки бурната си младост, Хърли все още учудва феновете с изненадващо младежкия си вид. Ако актрисата не беше признала публично възрастта си, никой никога нямаше да повярва, че е на 58 години. В същото време тя не само има невероятна фигура, но и лицето й изглежда същото, като от преди 30 години.

47-г. Ева Лонгория нажежи страстите до червено в гола рокля СНИМКИ 18+

Много хора искат да разберат тайната на красотата на актрисата. Тя обаче казва, че не прави нищо необичайно – за нея важни са редовните упражнения и правилното хранене.

Актрисата редовно споделя резултатите от труда си в социалните мрежи. В нейния профил голите снимки са често срещано съдържание. Този път Елизабет се показа край басейна. Актрисата бе заложила на бях бански, украсен с големи кристали.

Очевидно това е ваканционна снимка или поне тя е озаглавила публикацията в блога: „Когато съм имала тежък ден (или седмица, или месец, или... година)... обичам да си представям, че се връщам на едно от моите щастливи места“. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Готина

Готина 14.11.2023 10:11

Футка

Възпитан

Възпитан 14.11.2023 11:02

Гугутка

Diana

Diana 14.11.2023 23:37

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa - тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт:----- http://gg.gg/ketox

Естет

Естет 15.11.2023 14:56

Невероятно привлекателна дама. Нищо чудно тайната на вечната й младост да включва някое готино младо гадже. Казват, че връзките с по-млади мъже действат тонизиращо и подмладяващо на жените.

ОБЛЕЧЕНАТА

ОБЛЕЧЕНАТА 29.11.2023 14:58

ГОЛАТА ЩО СИ ПО БАНСКИ?