logo

Ето къде ще се скрият Кейт Мидълтън и съпругът й в случай на апокалипсис

Ето къде ще се скрият Кейт Мидълтън и съпругът й в случай на апокалипсис

Херцозите на Кеймбридж разполагат със свръхсекретна стая и тунел в двореца Кенсингтън

Във връзка с влошаващата се ситуацията на световната арена, експертите все по-често говорят за приближаващия край на света.

Тези дни английските журналисти разкриха, че представителите на кралската династия отдавна са се подготвили в случай, че един подобен негативен сценарий стане факт. За тази цел и настоящата, и бъдещата кралици разполагат със специална "паник стая", в която да се скрият. 

Елизабет II има два бункера - в замъка Уиндзор и в Бъкингамския дворец, а убежището на Кейт Мидълтън и съпругът й е в двореца Кенсингтън. Точното им местонахождение обаче се знае от много малко хора с цел гарантиране безопасността на кралските особи. 

На всички СНИМКИ на принцеса Даяна и принц Чарлз се крие голяма мистерия, но вече е развенчана

Дворецът Кенсингтън, в който херцозите на Кеймбридж заживяха след сватбата си, има 20 стаи -  пет приемни, три основни спални, съблекални, нощна и дневна детски стаи и помещения за персонала. Както и свръхсекретна "паник стая" с размерите на товарен контейнер и специален тунел за бягство. 

Стените на защитното съоръжение са изработени от стомана с дебелина 18 инча. Стаята е оборудвана и със система за филтриране на въздуха в случай на евентуална биологична война, пише The Mirror.

Кралските бункери могат да устоят на ядрен взрив, обгазяване, бомби и терористични атаки. В тях има и безопасни комуникации, отбелязва изданието. 

В помещението има легла, пералня и храна и вода, достатъчни за минимум едноседмичен престой.

Тайни планове разкриват какво ще се случи, ако Елизабет II легне тежко болна!

Между другото, новината за тайния тунел под замъка не е голяма изненада за феновете на кралското семейство. Те са чували, че като малки, Уилям и Хари често са използвали таен вход към двореца. Например, когато са се измъквали с майка си, за да посетят McDonald’s. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

  

 

 

Коментирай

Аз Варна

Аз Варна 11.03.2022 15:09

В случай на биологична война,след като запасите за храна и вода стигат за една седмица,после кво ша папат?Налъмите на дъртата рептилка ли?