logo

Ето кога точно принцовете Хари и Уилям ще се помирят

Ето кога точно принцовете Хари и Уилям ще се помирят

Най-голямата надежда за подобряване на отношенията е свързана с паметта на майка им, според експертка

Авторката на книги за британското кралско семейство Анна Пастернак е посочила точния момент, в който принцовете Хари и Уилям ще се помирят, съобщава Fox News.

Мъртвата лейди Ди сдобрява Уилям и Хари

"Най-голямата надежда за помирение е свързана паметта на майка им", казва Пастернак и допълва: "Именно тя е тази, която ги обединява и днес. Вярвам, че заради нея те ще оставят различията зад себе си".

Експертката не изключва, че братята могат да подобрят отношенията си и преди инсталирането на паметника на принцеса Даяна. Той е поръчан през 2017 г., преди да започнат лошите им отношения.

Очаква се статуята да бъде открита пред дома на Даяна в Лондон през юли тази година, когато принцесата щеше да навърши 60 години. Както Хари, така и Уилям трябва да присъстват на церемонията.

Анна Пастернак е роднина на руския поет Борис Пастернак и е автор на книги за принцеса Даяна и американката Уолис Симпсън, съпругата на бившия крал на Великобритания Едуард VIII, абдикирал от британския престол заради нея.

По-рано беше съобщено, че разривът между братята е настъпил, когато принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са се отказали от правомощията на членове на кралското семейство. Авторката на книги за британското кралско семейство Кейти Никол твърди, че след скандалното интервю с Опра Уинфри, разривът между братята само се е засилил.

След интервюто се изясни, че някои членове на кралското семейство са изразили притеснения относно цвета на кожата на детето на Хари и Меган, а заради тормоза в британската преса Меган е мислила за самоубийство. Бъкингамският дворец отхвърли обвиненията, но обеща да ги разгледа.

Принцеса Даяна е майка на принцовете Хари и Уилям. Тя загина при автомобилна катастрофа през нощта на 31 август 1997 г. в Париж, докато пътуваше в мерцедес с милиардера Доди Ал Файед. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

aborisov

aborisov 12.04.2021 13:21

"Бъкингамският дворец отхвърли обвиненията, но обеща да ги разгледа." - как дворецът отхвърля обвиненията, преди да ги разгледа. Първо предварително ги отхвърлят, а после ще разследват. Те много добре си знаят кой какво е коментирал.