logo

Ева Веселинова навлече мъжки дрехи! Причината е смайваща (СНИМКА)

Ева Веселинова навлече мъжки дрехи! Причината е смайваща (СНИМКА)

Русокосата красавица Ева Веселинова безпроблемно пленява мъжките сърца. Чаровната репортерка на Нова телевизия знае как да влезе в сърцата и сънищата на силния пол, но едновременно с това може и да накара всяка жена да й завиди.

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме снимки, които Ева сподели и накара всички жени да онемеят.

Малко след това от jenata.blitz.bg споделихме как ослепителната блондинка направи интересна интимна изповед, свързана с мъжете.

Сега Ева Веселинова стигна и по-далеч. С доста интересна снимка тя разкри кога може да бъде хваната, че е палувала с някой мъж.

Журналистката бе „опитно” зайче в петъчното предаване на „На кафе”. Там тя и гостите на Гала показаха как една жена може да облича дрехите на партньора си и пак да изгледа секси.

„Било модерно с мъжки дрехи да се ходи... Абе, удобно е! Ако ме видите така, значи не съм спала в нас”, сподели на шега Ева.

Освен това тя показа и снимка, от която си личи, че дори облечена в мъжки дрехи, пак е ослепително секси. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

eva

eva 17.03.2019 15:06

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

Разо

Разо 17.03.2019 15:30

Момичето си има сериозен приятел и може би ще се женят тази или следващата година.

При Гала

При Гала 17.03.2019 18:22

Тая я разпарят чичаци за пари.

1708

1708 17.03.2019 19:44

голяма уста има тая разпоретина, сигурно прави добри свирки

Справедлив

Справедлив 17.03.2019 23:51

Самовлюбена лигла,която още не си е изкоренила провинциалния диалект !

Сотир

Сотир 18.03.2019 21:58

Тази повече от 10 - 12 години е специализирала в Гърция общуване! Било и е гот. Ама годините и вървяли. По едно време се усетила, че изпуска влака на нормалните хора! Решава да го хване от София. Ама, надали!