logo

Източник от двореца: Това беше най-важният мъж в живота на Даяна

Източник от двореца: Това беше най-важният мъж в живота на Даяна

По думите на бившия кралски готвач Дарън Макгрейди, двамата имат голямо сходство в характерите

През 1997 г. принцеса Даяна загина в тежка автомобилна катастрофа в Париж.

Години след трагедията, която потопи в скръб целия свят, споменът за нея е още жив, затова и изобщо не е изненадващо, че кралските експерти продължават да интригуват обществеността с нови факти от живота й. 

Поредното разкритие направи бившият кралски готвач Дарън Макгрейди.

Той многократно е разказвал за поведението на Лейди Ди в двореца Кенсингтън, включително за неспособността й да готви, за тайните й измъквания с принцовете Уилям и Хари до заведения за бързо хранене, както и за желанието й да общува с персонала, което хвърлило в смут представителите на кралското семейство.

Скандално! Ти си луда, изкрещял Хари на Даяна СНИМКИ

Наскоро в разговор с журналистите от Daily Mail той разкри и името на човека, който е бил изключително важен за Даяна.

Лейди Ди се омъжи за наследника на британската корона през 1981 г. Година по-късно те се сдобиха с първия си син, а две години по-късно им се роди още едно момченце.

Множество свидетелства сочат, че принцесата е била по-привързана към по-малкия си син. А по думите на Макгрейди, принц Хари и майка му имат сходни характери.

"Хари много прилича на майка си. Тя би казала: "Смятам да направя това, защото то е правилното нещо. Какво имате предвид, че не е официално и не следва протокола?".

В същото време Уилям би казал нещо от рода на: "Какво можем да правим тук?". И съветниците или "сивите костюми", както ги наричаше Даяна, ще започнат да му дават различни препоръки. Но Хари е точно като майка си - мигновена реакция чрез емоции. Тези братя са толкова различни", казва Макгрейди.

СНИМКИ разкриват кошмара, в който е живяла принцеса Даяна

Много кралски експерти са отбелязвали, че на принц Хари му е трудно да се примири с ролята си в двора, точно както майка си. Освен това му липсва концентрация и постоянство, както и на Даяна.

Това обстоятелство, между другото, силно тревожело принцесата. Тя знаела, че Уилям е като баща си – усърден, прилежен и винаги готов на компромис. Тези качества щели да му осигурят благополучие. Освен това още от детството му била предопределена ролята на бъдещ крал - нещо, което не му позволило да се изгуби. 

Хари, точно обратното, бил чужд на дисциплината, като майка си, и също като нея не успява да намери своето място в кралското семейство и в света.

"Тя винаги казваше: "Уилям е дълбок като баща си и упорит, а Хари е горещ като мен: той прави първото нещо, което му хрумне. Всички ще се погрижат за наследника, а аз ще се погрижа за резервния", припомня думите на принцесата Макгрейди. 

Принцесата на Уелс преживявала много тежко пренебрежението, което някои членове на кралското семейство демонстрирали към Хари. И се е опитвала по всякакъв начин да компенсира това, дарявайки го с цялата си нежност. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Баджанака (на Хана Крум)

Баджанака (на Хана Крум) 23.11.2022 18:09

Колко бяха неважните?

Кучката

Кучката 24.11.2022 9:11

е родила рижаво ко.пеле.

ИСТИНА

ИСТИНА 22.12.2022 8:10

Кучката е проста и злобна !!! Лъжа е писаното от нея!!!

Кака Мара

Кака Мара 05.03.2023 1:34

Глупаци -,големи сте

Грозньо Грознев - Грозния

Грозньо Грознев - Грозния 05.03.2023 1:48

Видно е прекрасно, че преди 40-тина години Чарлито е бил макар и млада, но много грозна мишка. Днес е дърта и вече извънредно грозна мишка. Същество с физиономия на мишка така да се каже.

до последния Пророк

до последния Пророк 05.03.2023 7:42

А защо не изпратиш една снимка за да видим какъв красив Плъх си....Или ще уплашиш децата който играят около панелката.......???????

Куч.ка,

Куч.ка, 05.03.2023 8:06

която е родила копе.ле, грозно и тъпо, комплексирано и нагло.

йокин

йокин 05.03.2023 9:49

Четох,,Кралска служба''.Не ми допадна.Личният,слуга,паж,придружител,роб,описва,службата си при нея.Много се сближават,което,не възприемам.