logo

СНИМКИ разкриват кошмара, в който е живяла принцеса Даяна

СНИМКИ разкриват кошмара, в който е живяла принцеса Даяна

Любимката на народа е страдала с години, а всичко е било буквално пред очите ни

Животът на публичните личности е труден. Нито доброто, нито лошото могат да останат скрити за дълъг период от време, защото навсякъде има любопитни очи.

Тайната падна: Това са 4-те правила на Кейт Мидълтън за идеална фигура

Фактът, че нещата между тогавашният принц Чарлз и настоящ крал Чарлз III и принцеса Даяна не вървят, стана ясен почти веднага след сватбата. Фотографите улавяха всяка стъпка на двойката, а Даяна и до ден днешен се смята за най-сниманата жена в света. Нейната феноменална популярност беше обаче в края на брака. 

Сега вече целият свят знае, че Чарлз е обичал друга жена през целия си живот с лейди Ди. За първи път принцеса Даяна публично призна това в скандално интервю за BBC  през 1995 година. Тогава тя каза нещо, което се превърна в крилата фраза: "Бяхме трима в този брак". 

В топ форма на 75: Ето какво хапва Камила, за да изглежда ослепително

По време на разговора тя призна, че е влюбена в офицер Джеймс Хюит. На следващия ден принц Чарлз подаде молба за развод (по предложение на кралица Елизабет II). Някои вярват, че ако не бяха тези разкрития и последвалия развод, Даяна щеше да е жива и до ден днешен. Причината е, че те смятат, че тогава тя е нямало да загуби титлата си, кралските привилегии и най-вече специалната лична защита.

Още нещо стана ясно преди време от личния астролог на принцеса Даяна. В нейното интервю става ясно, че в навечерието на брака между Чарлз и нея, принцът й признал, че не я обича. Тогава Лейди Ди дори искала да развали сватбата. 

Не се ангажираме да оценяваме достоверността на тези факти, както и твърдението, че Чарлз не е обичал жена си. На някои архивни снимки те изглеждат наистина щастливи и влюбени.

И все пак явно нещо в този съюз е накарало принцесата неведнъж да изглежда нещастна и това личи в тъжния й и на моменти празен поглед.

Събрахме 11 фотографски доказателства, че Даяна често не е могла да скрие тъгата си, дори когато обективите на камерата са били насочени към нея. 

Чарлз и Даяна предприемат турне през 1983 година (само две години след сватбата) и именно то бележи началото на края на този брак. 

Това пътуване съвпада с желанието на австралийците да се оттеглят от Британската общност. То е и първото задгранично туне на Даяна и Чарлз, тъй като Короната беше в опасност и беше важно да се направи добро впечатление. 

Нарастващото напрежение между тях трябваше да бъде скрито в интерес на монархията. 

През първите дни Даяна изглеждала напрегната, уморена от дългото пътуване и изгоряла от слънцето. Всичко е било много стресиращо за девойка едва на 21 години. Журналистите очаквали оглушителния и провал, но това не се случило. 

Станало неочакваното - след няколко дни тя свикнала с всичко и започнала да общува с австралийците дошли да видят принцът и принцесата. Тя се шегуваше с всички, снимаше се, разказваше подробности за малкия принц Уилям и дори попита австралиец дали няма някое уиски в чантата си. 

Всички започнаха да обожават Даяна именно в този момент и дори във вестниците се появиха заглавия, че австралийците вече си искат монархията. Всички погледи бяха към нея, а никой не обърна внимание на Чарлз. Принцът, който през всичките 4 седмици слушаше само комплименти за жена си, беше бесен. 

По-късно самата Даяна признава, че вниманието на медиите към нея предизвиква ревност. Поради това са възникнали много трудни ситуации и това е било началото на края. 

Даяна и Чарлз се върнаха от летището с различни коли и се насочиха към различни адреси./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!