Как изглеждала настоящата първа дама на Франция на младини ВИДЕО

Как изглеждала настоящата първа дама на Франция на младини ВИДЕО

Бриджит била най-малкото дете в семейството. Баща й се занимавал със собствен бизнес за производство на шоколад, който и сега му носи много пари

Коя е 64-годишната гимназиална учителка Бриджит Макрон, съпруга на 39-годишния френски президент Еманюел Макрон?

Скандал! Меган "командва парада" и забранява на Хари да общува с приятелите си, твърди британска моделка

Бриджит била най-малкото дете в семейството. Баща й се занимавал със собствен бизнес за производство на шоколад, който и сега му носи много пари.

Бриджит била освободено момиче и винаги получавала от родителите си най-добрите тоалети, а понякога била оценявана и за своите академични постижения.

Бульон спаси фигурата на Салма Хайек след раждането: Рецептата помогна на много жени да отслабнат

На 20-годишна възраст, без преувеличение, Бриджит била една от най-желаните съпруги в родния си малък град. Не след дълго, на 21 години, тя се омъжила за банкер, от когото по-късно родила три деца.

Бриджит станала учител и сменяла работата си многократно, докато Еманюел Макрон не станал неин ученик в школата на Амиен. Той недвусмислено озарил сивото й ежедневие. Родителите му доста се ядосали, когато научили за връзката на сина му, затова скоро той бил изпратен да учи в друг град, но това не нарушило отношенията му с Бриджит.

Бриджит дълго не могла да представи Еманюел на съпруга си, но, ако това някога притеснявало бъдещият президент на Франция, той никога не говорел за това.

Истината! Ето кое накара Джони Деп да обикне 35-години по-младата руска танцьорка

След време Макрон бил добре приет в голямото семейство на Бриджит. Децата и внуците й са добре настроени към настоящия президент на Франция, докато самата Бриджит, както за първата дама и нейната възраст, изглежда доста добре./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Необяснимо

Необяснимо 15.03.2020 17:49

Защо е трябвало да представя Еманюел на съпруга си, че не разбрах?

Лили

Лили 18.08.2020 20:42

Така е в цивилизационните страни, защо да се мразят, любовта е любов- нищо че е сляпа. Бай Ганьо мрази и помни до последно, а децата??