Кейт Мидълтън разплака всички навръх годишнината от смъртта на кралицата

Кейт Мидълтън разплака всички навръх годишнината от смъртта на кралицата

С тоалета и бижутата си принцесата на Уелс показа, че все още скърби за покойната Елизабет II

Журналисти разкриха тайното значение на тоалета и бижутата, с които Кейт Мидълтън се появи на службата в катедралата "Сейнт Дейвид" в Уелс по случай първата годишнина от смъртта на кралица Елизабет II.

На церемонията на 8 септември принцесата носеше изработена по поръчка рокля палто в цвят бордо на Eponine London.

Благодарение на тясната талия и структурираните рамене, тоалетът създаде форма на пясъчен часовник и подчерта тънката фигура на Катрин, която многократно е ставала обект на обществена дискусия.

Аксесоарите, които съпругата на принц Уилям използва, бяха в същата цветова гама: тънък клъч на Mulberry Bayswater и чифт велурени обувки на Gianvito Rossi.

Между другото, за първи път Мидълтън се появи с тази рокля през декември 2022 г. на коледната служба в Уестминстърското абатство. Този път обаче тя бе вложила тайно послание във визията си.

Кейт Мидълтън издаде цялата истина за бъдещото си управление с този жест

На ушите си принцесата бе сложила перлени обеци, подарени й от Елизабет II. В миналото въпросното бижу е принадлежало на самата кралица и тя многократно се е появявала с него пред публика, включително и на сребърния си юбилей през 1977 г.

Мидълтън е носила обеците няколко пъти, като за последно използва бижуто на погребението на кралицата.

Публиката побърза да свърже трогателното решение на съпругата на принц Уилям и с традицията, започната от кралица Виктория.

Скандал на коронацията на крал Чарлз III, Кейт Мидълтън наруши важна традиция

Според обичая в кралското семейство перлени бижута се носят при специални поводи. Това само потвърждава колко важна е предстоящата годишнина за сантименталната Кейт. 

Британската общественост възприе облеклото на Кейт като знак на почит към покойната Елизабет II. За публичните си изяви кралицата винаги отдаваше предпочитание на едноцветните тоалети. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

 

 

 

 

Коментирай