logo

Кейт Мидълтън издаде цялата истина за бъдещото си управление с този жест

Кейт Мидълтън издаде цялата истина за бъдещото си управление с този жест

Промените изобщо не са изненадващи, защото Кейт вече е с нов статут - принцеса на Уелс

Над 20 милиона души от целия свят наблюдаваха с притаен дъх коронацията на крал Чарлз III, която се проведе в началото на месеца в Лондон.

Напълно очаквано, Кейт Мидълтън бе сред най-популярните личности на събитието, защото буквално всички погледи бяха приковани към нея. И не напразно - безупречната визия на бъдещата кралица бе една от най-добрите на коронацията. 

Въпреки вниманието на феновете обаче, много от невербалните жестове на Катрин останаха незабелязани. 

Какво каза с поведението си съпругата на принц Уилям на коронацията разкри експертът по езика на тялото Дарън Стантън. 

Гости от цял свят на коронацията на Чарлз III, пристигнаха с чудновати облекла СНИМКИ

Специалистът е категоричен, че Кейт Мидълтън е станала много по-уверена от преди.

В първите години след брака си с Уилям тя бе срамежлива и плаха - неща, за които говореха много от публичните й появи. Тя отклоняваше очи от камерите, стискаше ръце една в друга, често оправяше косата и докосваше брадичката си.

Заради некралското си поведение дори бе удостоена с прякора "съседското момиче", намекващ за прекомерната й простота.

На коронацията на Чарлз III обаче Кейт установи зрителен контакт с камерите, позираше активно, гледаше събеседниците си директно в очите, а ръцете и цялото й тяло не бяха в затворено положение.

Тя вече не се затваря в себе си, очите й не "бягат" в търсене на подкрепа. Сега принцесата е отворена за комуникация с хората и е уверена в себе си.

Според Дарън Стантън, така Катрин показва на другите каква кралица иска да стане в бъдеще, а именно - уверена в себе си, силна и в същото време отворена към хората и желаеща да им помогне.

Между другото, тези промени изобщо не са изненадващи, защото Кейт вече е с нов статут - принцеса на Уелс, а след това тронът на Великобритания.

Кейт взе неочаквано решение за коронацията на Чарлз III, всички са в шок

Освен това тя е уважавана и обичана от много членове на кралското семейство. С кралица Камила в свързва приятелство, а покойната кралица Елизабет II, на която не бе толкова лесно да се угоди, също беше доволна от нея.

Новият й външен вид  пък означава не просто смяна на гардероба. Дрехите на Кейт бяха много по-ярки от обикновено. Тя бе избрала царствените цветове червено, бяло и синьо.

"Кейт бе облечена в цветовете си на супергерой – червено или синьо. Те означават увереност и сила, което е доста важно, защото обикновено за големи събития тя избира по-меки цветове, за да заеме по-задна роля и да избягва светлината на прожекторите, оставяйки на другите да блеснат", отбелязва Стантън пред Express.co.uk . 

Експертът също така отбелязва, че подобни промени са наблюдавани и при принцеса Даяна. Когато влиза в британското кралско семейство, тя е срамежлива и крие очите си от камерата, но по-късно вниманието на публиката й харесва и започва да участва в различни интервюта и да увеличава публичните си изяви.

За тези промени говори и гардеробът на двете принцеси. Първоначално Даяна се появява само в рокли под коляното, но с времето мини роклите и прилепналите силуети се вкорениха в гардероба й.

Кралски експерт хвърли голяма бомба за бъдещето на Кейт Мидълтън

Същото се случи и с настоящата принцеса на Уелс. Преди Катрин носеше само рокли с дължина до коляното и пищни поли. На концерта в чест на коронацията на Чарлз обаче прикова погледите с дързък червен костюм по тялото, който веднага бе оценен като едно от най-добрите й модни попадения. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай

Намерението

Намерението 21.05.2023 12:44

да изпращат обеднен уран навсякъде по-света за да уират от ракове и болести всички там ? Вече облъкът с английск обеден уран мина през полша и германия

фдгд

фдгд 21.05.2023 18:19

Пущам атома връз ънглия !