logo

Кейт Мидълтън разтопи мрежата с непоказвана досега лична архивна СНИМКА

Кейт Мидълтън разтопи мрежата с непоказвана досега лична архивна СНИМКА

На кадъра, който се появи в Инстаграм, принцесата на Уелс няма и годинка

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън разтопи мрежата с трогателна снимка от най-ранното си детство. Непубликуваният досега кадър е свързан с благотворителната кампания на Катрин, посветена на психичното здраве на децата.

На фотоса, който се появи в официалния акаунт на принца и принцесата на Уелс в Инстаграм, Мидълтън е на не повече от година.

Бебе Кейт се усмихва и играе с баща си Майкъл Мидълтън в градината. Снимката е направена от майката на принцесата Карол.

Падна неочаквана тайна, свързана с Елизабет II и сватбата на Кейт и принц Уилям СНИМКИ

"Лицето е най-добрата играчка за едно бебе", написа кралската особа към кадъра.

От двореца Кенсингтън съобщиха, че Кейт е избрала снимката за новата си кампания Shaping Us, която трябва да накара хората да се замислят върху ранното си детство и как първите години от живота им са се отразили на формирането им като личност. 

"Стартирахме ShapingUs, за да подчертаем важната роля, която играят ранните ни години в оформянето на останалата част от живота ни. 

Кейт Мидълтън разплака всички с това, което направи на погребението на Елизабет II ВИДЕО

Бихме искали да посветите този уикенд на приятелите, семействата и колегите си, разказвайки им за ранното си детство и как то е повлияло на живота ви", коментира инициативата Мидълтън. 

Феновете на Катрин не само се трогнаха от милия кадър, който тя сподели с тях, но в коментарите под него активно започнаха да споделят свои детски снимки. В резултат на активността им публикацията на Мидълтън се превърна в истински флашмоб с трогателни кадри и истории.

Някои от последователите й пък побързаха да отбележат огромната прилика между нея и принц Луи. "Катрин и Луи са близнаци!", "О, това е Луи!", "Какво сладко дете! Щастливото детство е най-доброто, което родителите могат да дадат", пишат те. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай