logo

Кейт Мидълтън разкри шокираща тайна за принц Уилям, изложи го здраво! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Кейт Мидълтън разкри шокираща тайна за принц Уилям, изложи го здраво! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Кейт Мидълтън многократно е казвала колко е привързана към съпруга си и колкото много го обича. Херцогинята на Кеймбридж обаче не пропуска възможност да се пошегува с него, а понякога и да извади най-кирливите му ризи.

От jenata.blitz.bg вече ви разказахме за най-големия гаф на принцеса Даяна. Разкрихме ви и как Меган Маркъл е поставила кралица Елизабет II на колене.

Днес ще ви споделим каква прелюбопитна тайна разкри Кейт Мидълтън за принц Уилям. Херцогинята на Кеймбридж разказа за негов срамен навик.

Въпреки че двамата са кралски особи и имат да спазват какви ли не, поне за нас, нелепи правила, то двамата доказаха, че могат да имат абсолютно нормален семеен живот, когато са си в двореца. Уилям и Кейт имат същите лоши навици, като повечето семейства, а явно херцогинята въобще не се притеснява да ги разкрие пред широката аудитория и да изложи пред останалите личности със синя кръв съпруга си.

При скорошен техен ангажимент Мидълтън проговори за кошмарния навик на мъжа си.

Действието се разви, докато двамата бяха в Кипър и посетиха център за забавления. Там естествено имаше и място за отдих. Когато видя удобните кресла Уилям побърза да се пошегува, казвайки „Ще трябва да държим пицата далеч от диваните”. Кейт обаче сякаш само това чакаше, за да издаде един от най-големите му кусури: „Е, ти определено не си добър в спазването на собственото си правило. Истински кошмар си в това отношение”, заяви херцогинята.

Е, оказва се, че принцът е малко мърляв и честичко окапва не само себе си, но и мебелите. Въпреки това двамата с Кейт изглеждат безумно щастливи, а явно херцогинята е свикнала напълно с лошите навици на мъжа си./jenata.blitz.bg

Коментирай

Жоро

Жоро 09.12.2018 16:17

Ега ти глупостите. Те също са хомо сапиенс и няма нищо ненормално като се хранят да се окапат. Страшна новина. А дали си мият зъбите, запазете в тайна. Никой няма да предположи какво се случва с четката за зъби на Уилям.