logo

Тайни от миналото: Това ли е най-големият гаф и срам на принеса Даяна?

Тайни от миналото: Това ли е най-големият гаф и срам на принеса Даяна?

Принцеса Даяна не знаеше за необичайна празнична традиция на кралското семейство. Тя случайно потъпка и наруши протокола, като поднесе дар, който нямаше право да поднася по време на Коледното тържество.

От jenata.blitz.bg вече ви разказахме как Меган Маркъл е поставила кралица Елизабет II на колене,  карайки я да наруши вековни традиции на кралското семейство.

Сега обаче ще ви разкрием, че и принцеса Даяна не е била никак примерна и още през първата си година в знатното семейство грубо потъпква едно много важно правило.

Традицията се спазва от десетилетия, но уви, незнанието е изложило покойната Лейди Ди. Всяка година членовете на Дома на Уиднзор са определили правила, които много стриктно следват.

Една от тях е кралицата да отвори подаръците си на Бъдни вечер, а речта й да бъде излъчена на 25 декември. За жалост принцеса Даяна научи по трудния начин, че незнанието на традициите може да навлече доста неприятни емоции на всички.

Вместо да си подаряват скъпи предмети, в кралското семейство са решили да си разменят забавни и евтини подаръци, които просто да докарат приятна емоция на другия.. Младоженката Даяна обаче въобще не е била наясно с това правило през 1981 година.

За да отбележи големия ден, принцесата на Уелс купила кашмирен джъмпер за принцеса Ан. Това изненадало и шокирало всички. Най-изненадата обаче останала Лейди Ди, която в замяна на скъпите си и луксозни подаръци, получила поставка за тоалетна хартия.

За щастие тя си научила урока и на следващата година била наистина в крак с подаръците на останалите./jenata.blitz.bg

Коментирай

Силвия

Силвия 04.12.2018 16:45

Ако някой от това семейство си беше направил труда да й обясни всичко, което й е било нужно да знае, нямаше да сбърка. Освен това няма човек, който да не греши и не разбирам защо това е повод за статия. Дамата я няма и все си мисля, че не е лоша да се почита паметта й.

123

123 04.12.2018 19:25

Рептилите от кралския дворец я убиха.

mariana

mariana 05.12.2018 15:12

НОВА промоция ХИТ в Интернет Спри апетита, изгори мазнините! http://bit.ly/2oVFkiq