logo

Лъсна най-големият страх на Анджелина Джоли

Лъсна най-големият страх на Анджелина Джоли

Бившият бодигард на Бранджелина Марк Билинграм разкри най-големия кошмар на звездата

Бившият бодигард на Анджелина Джоли и Брад Пит разкри най-големия страх на актрисата. 53-годишният Марк Билинграм е работил година и половина за една от най-известните двойки на Холивуд. 

​​В интервю за Woman's Day той разкрива любопитни подробности за живота на звездите от времето, когато все още бяха заедно.  

Въпреки че много хора определят Анджелина Джоли като изключително труден човек, Билинграм споделя, че има само приятни спомени от работата си с нея. 

Лъснаха скандални тайни от извратения сексуален живот на Пит и Джоли

"Основното, което ме изненада при работата с Брад и Анджелина, беше начина, по който организират времето си и фактът, че то им стигаше за всичко - от семейния живот до работата и благотворителността.

Научих много от тях, те научиха много от мен и най-хубавото в съвместната ни работа беше взаимното уважение", казва той.

Билинграм добавя, че Джоли се е страхувала безумно много някой да не отвлече децата им. Между другото, Пит също имал такъв страх. И задачата на Марк била не толкова да бди над актьорите, колкото над шестимата им наследници. 

"Анджи и Брад се изнервяха много, когато някой приближи децата им. Мисля, че това беше свързано с парите. Те са много богати хора и някой можеше да се опита да отвлече децата за откуп", пояснява бившият бодигард.

Черно-бели СНИМКИ показват Джоли такава, каквато само Брад Пит е виждал

Между другото, не всички охранители на Бранджелина се изказват толкова положително за двойката. През лятото друг техен охранител - Марк Бехар, скандализира обществеността с разкритията си.

Той сподели пред целия свят как Анджелина се опитвала да отнеме Брад Пит от бившата му съпруга Дженифър Анистън и дори го е карала да предава на актьора любовни съобщения.

А веднъж на снимачната площадка се съблякла чисто гола, въпреки че сцената не го изисквала, и се намърдала в леглото на Пит.

Личният бодигард на Брад Пит - Крис Херцог, също не е харесвал Джоли. Той смята, че актрисата не е искрена и е правела всичко, за да може за пред хората семейният й живот да изглежда идеален.

Нещо страшно се случва с Анджелина Джоли! Актрисата е готова със завещанието си

"Това беше едно такова позициониране на брака: Ние сме най-влиятелната известна двойка в света. И Анджелина беше ангажирана със създаването на този образ", признава Херцог. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


 

Коментирай