logo

Меган Маркъл и принц Хари шашнаха Елизабет II, ходът им е неочакван

Меган Маркъл и принц Хари шашнаха Елизабет II, ходът им е неочакван

Херцозите на Съсекс за пореден път доказаха, че са непредвидими и никой не може да очаква какво ще поднесат както на семейството си, така и на света

Принц Хари и Меган Маркъл са взели много неочаквано решение едва година, след като доброволно решиха да спрат да са част от кралското семейство на Великобритания и да не изпълняват професионалните си ангажименти към него. 

Полуголата принцеса Даяна лъсна на непубликувани СНИМКИ с българския принц Кирил

Кралицата не е очаквала подобен развой, а в момента адвокатите й преглеждат купища документи, за да й помогнат да вземе най-правилното решение спрямо ситуацията. 

Херцозите на Съсекс за пореден път доказаха, че са непредвидими и никой не може да очаква какво ще поднесат както на семейството си, така и на света. 

Кървава зависимост свързвала Елизабет II и принцеса Даяна

Оказва се, че по-малко от година след "Мегзит" двамата влюбени започнаха да мислят за отлагането му. Те са започнали преговори с кралицата, надявайки се да продължат благотворителната си дейност като неработещи членове на кралското семейство. 

Припомняме, че до скандалната абдикация на принца и ексактрисата се стигна в началото на 2020 година, когато светът все още не подозираше за нашествието на К-19 и "Мегзит" бе тема номер едно.

Зловещо: Даяна винаги носела със себе си чанта, пълна с кръв, заради… ВИДЕО

Влюбените сключиха сделка с двореца и двете страни се разбраха след година да преразгледат споразумението.

Принц Хари и Меган Маркъл искат да удължат 12-месечния "Мегзит" и това ще им позволи да покровителстват благотворителни организации без никакви проблеми, като в същото време ще бъдат считани за неработещи членове на кралското семейство. 

За да убеди кралицата в това Хари ще замине за Великобритания в началото на 2021 година.

Според изочници предварителните преговори могат да бъдат наречени "по-малко конфронтационни" от първите през 2020 година.

Преди да вземе решение обаче Елизабет II и нейните верни помощници ще трябва внимателно да проучат договорите на двойката с развлекателните продукции "Нетфликс" и "Спотифай", за да са сигурни, че сделките са в съответствие с ценностите на кралицата и монархията. 

Под въпрос са и военните титли на принц Хари, които той загуби по време на скандалния "Мегзит", както и ролята на херцозите във Фонда на Кралския съюз.

Коментирай

Гост

Гост 04.01.2021 23:34

Ексактрисата накара кралицата да изживее истински латино сериал наяве с интригите и мелодрамата около себе си.

Avrora1

Avrora1 05.01.2021 17:42

Слугинчето-тарикатче иска да си има статут на херцогиня, но без задължения, нито ограничения за разните си фръцки пред камери, а безволният принц ѝ ходи по гайдата ... Грозна история! Дано кралицата не се поддаде! Като са толко самостоятелни - без титли и привилегии и край!