logo

Меган Маркъл излезе от траура и проговори за отношенията си с Елизабет II, попиляха я от критика

Меган Маркъл излезе от траура и проговори за отношенията си с Елизабет II, попиляха я от критика

Феновете на британското кралско семейство смятат, че херцогинята не изпитва никакви угризения за болката, която е причинила на Нейно Величество

Съпругата на принц Хари проговори за първи път след смъртта на Елизабет II.

След официалния период на траур, в интервю за списание Variety херцогинята споделя, че се гордее с факта, че е познавала покойния монарх.

Американката разкрива, че не й е било лесно да приеме кончината на кралицата. И признава, че е благодарна на Съдбата за възможността да бъде до съпруга си и да го подкрепя, когато баба му е починала.

Херцогинята нарича Елизабет II ярък пример за женско лидерство и пример за подражание и не крие, че се гордее с наследството, което кралицата е оставила след себе си.

Ето защо Меган Маркъл не се сбогува с умиращата кралица

Тя добавя още, че е щастлива, че се е запознала с нея, а разговорите им са били наситени с "приятна топлина".

"Чувствам дълбока благодарност за възможността да прекарам време с нея и да я опозная. Беше труден момент, но съпругът ми, който винаги е бил оптимист, каза: "Сега тя се събра отново със съпруга си".

Мислех за първата си официална среща с нея, колко специална беше тя. Чувствам се щастлива. Продължавам да се гордея, че имах чудесна топлина с матриарха на семейството", казва бившата актриса. 

Маркъл добавя, че винаги ще се гордее с първата им и единствена съвместна поява.

Смъртта на кралицата й напомнила, че трябва да се съсредоточи върху нещата, които наистина имат значение. "В повратните моменти от живота започваш да мислиш повече за бъдещето. Замисляш се в какво да вложиш енергията си.

Сега сме пълни с енергия и ентусиазъм за всички проекти, по които работим от дълго време. Фокусирани сме и върху развитието на нашата благотворителна фондация", казва съпругата на принц Хари в отговор на въпрос дали с мъжа си са успели да преживеят загубата и да продължат напред.

Крал Чарлз III с нов удар по Хари и Меган, Съсексови са бесни СНИМКИ

Между другото, думите на Маркъл бяха възприети нееднозначно от британците. Мнозина припомнят, че преди това бившата актриса е дала доста откровено интервю пред Опра Уинфри, в което се е изказала изключително негативно за цялото кралско семейство.

Феновете на британското кралско семейство смятат, че херцогинята не изпитва никакви угризения за болката, която е причинила на Нейно Величество. Мнозина дори са на мнение, че със скандалните си изявления тя е допринесла значително за съкращаването на живота както на самата кралица, така и на съпруга й принц Филип.

По всичко личи обаче, че бившата актриса не изпитва ни най-малко угризения. 

Те не крият възмущението си от поведението на американката, тъй като преди кончината на кралицата тя открито е пренебрегвала лоялното й отношение.

Елизабет II не беше доволна от избора на внука си, но никога не си позволи агресивни нападки срещу Маркъл. В същото време херцогинята настрои цялото кралско семейство срещу себе си. Стигна се до там, че принц Хари прекъсна връзките с роднините си, отказа се от задълженията си и избяга в Щатите. 

Пипнаха Меган Маркъл в страшен гаф, издънката й е ужасна

Много британски медии пък отбелязват, че американката не би могла да говори по друг начин за смъртта на кралицата. Те отбелязват, че двамата с принц Хари наистина никога не са си позволявали остра атака срещу кралицата. Въпреки това често публикуваха безброй истории за конфликти между тях. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай