Меган Маркъл ще понесе много тежък удар навръх Коледа, причината ще ви шокира!

Меган Маркъл ще понесе много тежък удар навръх Коледа, причината ще ви шокира!

Очаквано или не – принц Хари и Меган Маркъл най-вероятно няма да посрещнат първата си Коледа заедно. Херцогинята на Съсекс вече се пита в какво точно се е забъркала, след като се омъжи за кралска особа.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме как Меган Маркъл нарушиха пореден път протокола и нанесе много тежък удар право в сърцето на кралица Елизабет II. Това не е всичко. Преди дни наяве излязоха скандални разкрития за херцогинята, първия й мъж и куп наркотици.

Животът на херцогинята продължава да се усложнява. Оказва се, че тя няма да посрещне Коледа заедно със съпруга си и то още от първата година, в която са женени. Причината е повече от смайваща и ви гарантираме, че ще се хванете за главата от почуда.

Бившият готвач на Елизабет II Дарън МакГрайди разбули мистерията и разкри какво ще се случи в коледното утро в кралското семейство.

“На Коледа дамите предпочитат лека закуска – нарязани плодове, половин грейпфрут, тост и кафе, които трябва да бъдат занесени прави в стаите им”, призна той. Това обаче не е всичко.

Експертът по етикетите Гранд Холанд разкри: „В много аристократични домове по стара традиция мъжете закусват на долния етаж, докато жените са задължени да се хранят сами в покоите си. Причината, поради която това се случва, е защото според въпросния обичай, когато една жена се омъжи, то джентълменът от двойката трябва да слезе на закуска, но са. Всички съпруги закусват в леглото си за разлика от всички дами, които все още не са с халки на ръцете”, казва експертът.

Според него самотните дами трябва да общуват повече, докато дамите, които вече са сключили брак, не трябва да слизат и да се социализират.

Друга странна традиция е, че кралските особи не отварят подаръците си на Коледа. На официалния сайт на семейството пише, че то ще отвори подаръците си по време на събирането на Бъдни вечер./jenata.blitz.bg

Коментирай

анонимна

анонимна 15.12.2018 12:21

глупости, както и всичко останало в тази бутафорна институция.....

123

123 15.12.2018 14:02

Тези кралски особи много са ви обсебили, не мисля ,че на някой му пука къде ще закусва мелезчето.

Силвия

Силвия 15.12.2018 18:16

Моля, моля, проверявайте си писанията, преди да ги публикувате. Водите се провесипналисти, а не искате и правописа да си прегледате. И да, определено това не е тема с изключителна важност. Има далеч по-важни неща, за които да се пише.

Силвия

Силвия 15.12.2018 18:21

И аз обърках правописа на една дума в предишния си коментар, пишейки бързо, за което се извинявам, след като критиката ми е точно по този въпрос.

Дойчо  Люцканов

Дойчо Люцканов 16.12.2018 7:14

Съжалявам, че се съгласих да получавам известия от вас. Надявах се, че ще чета сериозни материали, а вие ме занимавате с глупостите на кралското семейство и с разни фантасмагории.

taka e

taka e 16.12.2018 23:50

На „дебелата" в България се гледа като на „нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2BjCdTi