logo

Бременната Меган Маркъл отново наруши протокола и нанесе тежък удар в сърцето на Елизабет II (СНИМКИ/ВИДЕО)

Бременната Меган Маркъл отново наруши протокола и нанесе тежък удар в сърцето на Елизабет II (СНИМКИ/ВИДЕО)

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл отново наруши протокола и събра всички погледи на връчването на наградите British Fashion Awards. Неочакваната й поява в „Роял Албърт Хол” се превърна в изненада не само за участниците в бляскавото събитие, но и за кралското семейство.

Церемонията, на която Маркъл връчи награда на дизайнера на сватбената си рокля Клеър Уейт Келър, се състоя в началото на седмицата.

37-годишната бивша актриса излезе на сцената под бурните аплодисменти на цялата зала, облечена в дълга черна рокля с открито рамо на френската модна къща Givenchy. Тоалетът й бе допълнен с обувки на Tamara Mellon и златни украшения на Pippa Small.

Дългата черна рокля очертаваше добре закръгленото й бременно коремче.

Впечатление направи и маникюрът на Меган. Тя бе избрала тъмен лак, което е необичайно за кралските особи. Традиционно жените в кралското семейство предпочитат изчистени и неутрални цветове лакове. 

И докато организаторите се радваха на височайшия си гост, в Бъкингамския дворец останаха възмутени от тоалета, с който бременната херцогиня за пореден път погази кралския протокол.

Журналистите веднага обърнаха внимание, че с подобна рокля в гръцки стил копринцеса Мери Датска се появи по време на държавната си визита в Германия през 2010 година.

 

Медиите обръщат внимание, че това не е първият път, в който Мегън копира гардероба на Мери.

 

Меган Маркл

Коментирай

Адолф

Адолф 13.12.2018 13:48

Гнусна негърка

007

007 13.12.2018 19:44

Най голямото нарушение на протокола тепърва предстои …. ,като роди мулат в кралската династия

сойка присмехулка

сойка присмехулка 13.12.2018 22:05

кРоНпринцеса Мери Датска

Недоумяващ

Недоумяващ 14.12.2018 3:08

Тази не притежава изтънчен вкус.Не е и толкова хубава.На Хари да му имам вкуса...

вики

вики 14.12.2018 12:22

баш ме брига!

Съдия

Съдия 15.12.2018 8:20

За да го вкачи, тази грозотия сигурно му е направила черна магия Вуду.Такова хубаво момче е Хари, а е избрал най-грозната жена! Хубавите ябълки винаги свинете ги ядат!

Какво

Какво 12.01.2019 19:02

Държи в корема,памперси или възглавници. Грозна,дърта,кривокрака,с увиснал г.з. вечно мазна и несрещано коса,а за отвратителния и нос ,направо нямам думи. Вече като чуя за афроамериканката и повръщам.