Мистерията с "планираната" операция на Кейт Мидълтън се заплита, до последно тя...

Мистерията с "планираната" операция на Кейт Мидълтън се заплита, до последно тя...

Принцесата на Уелс се възстановява в частната лондонска клиника

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън до последно е криела, че има здравословен проблем. 

Въпреки че от двореца нарекоха коремната операция, която й бе направена, планирана, дори най-близките на Катрин не са знаели за нея, пише People. 

Знае се, че до изненадващата новина за хоспитализацията й на 16 януари не е имало "никакви признаци, че нещо не е наред" с 42-годишната Мидълтън.

Източници казват, че новината е "дошла като изненада" за приятелите на семейството, както и за хората, които "работят в тясно сътрудничество" със знатната фамилия. Всички са били шокирани, узнавайки какво се е случило с принцесата.

Зловеща мълва обиколи мрежата след операцията на Кейт Мидълтън, здравето й е под сериозна заплаха

Три седмици по-рано нямаше и намек за предстоящ проблем, когато Мидълтън заедно със съпруга си и трите им деца посети коледната църковна служба. Тогава тя сияеше, а широката усмивка не слизаше от лицето й, докато поздравяваше събралата се тълпа. 

След това Мидълтън отпразнува рождения си ден със семейството вAdelaide Cottage и изглеждаше красива. Само седмица по-късно дворецът обяви, че бъдещата кралица е претърпяла успешна операция - която е сериозна, но не е свързана с онкологично заболяване.

Когато принц Уилям възобнови публичните си задължения на 11 януари, стана очевидно, че някои очаквани публични ангажименти на принцеса Кейт не са потвърдени. Възникнаха промени в графика и нарастващо притеснение.

Като луксозен хотел: Ето къде лекуват Кейт Мидълтън СНИМКИ

Кейт ще остане в лондонската клиника между 10 и 14 дни. След като се върне у дома, тя ще получи подкрепа от сплотеното си семейство, включително от родителите си Карол и Майкъл, бра си Джеймс и сестра си Пипа, които живеят изключително близо. 

"Родителите й са фактор във възпитанието на децата й. И те ще бъдат успокояващото присъствие, когато тя се върне в Уиндзор, за да се възстановява. Тя е в страхотни ръце и ще има много грижи и подкрепа у дома", казва източник от двореца. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай