На Кейт Мидълтън и Елизабет II им е забранено да ядат тези 5 храни

На Кейт Мидълтън и Елизабет II им е забранено да ядат тези 5 храни

Кралицата убеждава всички членове на знатното семейство да наблягат на рибата, месото и зеленчуците

В живота на британските монарси има много ограничения, с които Меган Маркъл и принц Хари така и не успяха да се примирят. Te се отнасят не само до общуването с медиите, външния вид и етикета, но и за храната!

Оказва се, че има пет забранени храни, които не бива да се поднасят на кралица Елизабет II, Кейт Мидълтън, принц Уилям и другите членове на кралското семейство.

Първи в черния списък е чесънът. И за това си има съвсем разбираема причина. Наситеният му аромат изобщо не е подходящ за официалните срещи.

Ето защо Елизабет II се радва на крепко здраве и дълг живот

Дори и на семейни празници - сватби и рождени дни, на монарсите се приготвя храна без лук и чесън, защото приятният им аромат се запазва чак до следващия ден.

Сред забранените продукти попадат и морските дарове, както и леко запържено месо. Монарсите не ги ядат, за да избегнат отравяне, алергични реакции и дискомфорт в стомаха.

Бившият готвач на Елизабет II шокиращо: Когато хване банана и трябва да го яде тя… (СНИМКИ)

Всъщност, само кралицата спазва стриктно това правило. Внукът й Уилям обича суши, а баща му няма нищо против да опита ястие с миди.

Ястието Фоа гра пък е изключено от кралското меню по етични причини: през 2008 г. принц Чарлз защити птиците и предложи всички напълно да се откажат от този деликатес.

На последно място в забранителния списък попадат сложните въглехидрати.

След раждането на 3 деца: Тайната на Кейт Мидълтън за идеална фигура падна

Елизабет II убеждава всички членове на кралското семейство да избягват ястия на базата на тестени изделия, ориз и картофи и вместо това да наблегнат на рибата, месото и зеленчуците. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

жико

жико 30.06.2020 20:35

„Сред забранените продукти попадат и морските дарове“-„Елизабет II убеждава всички членове на кралското семейство.......... и вместо това да наблегнат на рибата.......“

Аз Варна

Аз Варна 01.07.2020 16:31

Аз не съм кралска особа,но също не консумирам чесън,защото има противен мирис и вкус.

Да бе да

Да бе да 29.03.2022 7:34

"Да избягват сложните въглехидрати "- А тортата какво е моля ? Блатовете от какво се правят? А кремовете, сметаната, шоколада и блата сигурно ги правят извънземни материали които не се разпадат до нишесте и захари нали ?