logo

Неприятен инцидент с кралица Елизабет II

Неприятен инцидент с кралица Елизабет II

Неприятна случка беляза присъствието й на турнир по поло

Кралица Елизабет II попадна в неприятна ситуация. Роялката присъства на известния турнир по поло Royal Windsor Cup.

От jenata.blitz.bg вече ви разказахме за голяма измама на принеса Даяна, която е разрушила брака й и буквално е смразила сърцето на принц Чарлз. Разкрихме ви и, че Маркъл буквално е разорила британците и защо кралското бебе ще им излезе меко казано през носа.

Там обаче й се случи нещо много неприятно. Въпреки инцидента тя запази спокойствие и дори се опита да не обръща внимание на случилото се, докато хората около нея бяха шокирани.

Случката се е разиграла, докато кралицата е слизала по стълбите от ложата, в която е била настанена. Елизабет II се е озовала в доста неудобна ситуация, коментират световните медии.

Мрежата прегря заради скандална конспирация за бебето на Хари и Меган (СНИМКИ/ВИДЕО)

По време на спортното събитие е излязъл много силен вятър, който изведнъж довлякъл черен шал, който пернал през лицето кралицата.

Независимо от всичко тя останала спокойна и продължила да слиза по стълбите. В същото време хората бяха шокирани от станалото. Най-шашната е американско-британската актриса Джилиан Андерсън, която стана известна покрай филма „Досиетата Х”.

Меган Маркъл с жесток гаф след раждането, всички още са в шок!

Човек от охраната на Елизабет II й помогнал да слезе по стълбите и да махне черния шал от себе си, за да връчи традиционно трофея на победилия отбор.

Припомняме, че преди време британската кралица е била принудена да прекрати своя визита заради „нашествие на плъхове”. Явно неприятностите напоследък съпътстват Елизабет II./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай