Огромни гърди и зърна: Селена Гомес шокира със СНИМКА

Огромни гърди и зърна: Селена Гомес шокира със СНИМКА

Напоследък феновете й са притеснени от поведението на любимката си

Селена от доста време насам не е радвала почитателите си с издаването на нови песни. Сега личният й живот е доста по-интересен от работата й. Наскоро красавицата призна пред последователите си, че сърцето й е заето и вече има човек до себе си.

Вагиналните рокли на Бела Хадид, ще се хванете за главата СНИМКИ 18+

Съдейки по общите снимки на двойката, заедно с музикалния продуцент Бени Бланко, тя е много щастлива. Селена обаче продължава да плаши феновете с външния си вид на редките си публични изяви и много странни снимки.

В същото време Селена успокоява феновете си, че здравословно вече се чувства много по-добре.

Пошло: Само по пискюли на зърната и без бельо - 15 голи рокли на Оскари 2024 СНИМКИ 18+

През 2014 г. певицата се разболя сериозно. Тя се бореше с автоимунно заболяване от дълго време. Селена дори претърпя бъбречна трансплантация, след което се възстановяваше много дълго време.

Още тогава феновете й много се притесниха за нея. Всички бяха сигурни, че тя се нуждае от повече време, за да се възстанови. Именно заради това и никой не си позволяваше да я критикува за външния й вид и за повечето излишни килограми.

Въпреки това обаче, Селена никога повече не върна формите си. Феновете се притесняват, че и психическото й състояние вече е далеч от нормалното.

5 урока по стил и елегантност от арабската принцеса Дина Абдулазиз ал Сауд (СНИМКИ)

Певицата напоследък редовно се появява на публични места в тоалети, които само подчертават нейните несъвършени форми. Изглежда Селена просто отказва да приеме промененото си тяло.

Преди дни тя показа снимка, на която подозира с оскъдно бельо. Корсажът очевидно не й е по размер и буквално едва удържа огромната й гръд. Зърното на едната дори заплашва да се появи в кадър.

Минути след споделянето на скандалните изображения, Гомес изтри снимките. Абонатите все пак успяха да запазят кадрите и те продължават да циркулират в пространството.

Навярно този кадър просто не е бил предназначен за публикуване. Ето защо и абонатите, които успяха да видят кадъра в профила й, буквално се изплашиха. Красавицата просто вече не се срамува по никакъв начин от несъвършенствата на тялото и лицето си. Изглежда, че е забравила, че многомилионната й аудитория обаче я следи отблизо. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!